Grote zorgen over Netflix's 'Avatar: The Last Airbender'

Avatar: The Last Airbender krijgt een live-action verfilming, maar komt dat wel goed?

Jim Pedd, 12 december 2021 15:09

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Cowboy Bebop werd al na één seizoen stopgezet door Netflix. De show is een live-action verfilming van de gelijknamige anime. En dit lijkt slecht nieuws te zijn voor Netflix-serie Avatar: The Last Airbender.
Cowboy Bebop was relatief trouw aan het bronmateriaal. Wel veranderen een paar kleine zaken, en dat leidde tot negatieve recensies. Helaas waren de kijkcijfers niet goed genoeg voor een tweede seizoen, waar de makers al duidelijk wel plannen voor hadden gemaakt.

Avatar: The Last Airbender-serie
Netflix werkt tegelijk aan een live-action Avatar: The Last Airbender-serie. Fans zijn daar vrij sceptisch over, wat het een zware hobbel maakt om te overwinnen. Cowboy Bebop had met dezelfde scepsis te maken.

De serie Avatar: The Last Airbender van Netflix heeft ook al vrij veel negatieve reacties van fans gehad. Met name omdat de bedenkers - Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko - samen vertrokken en ermee ophielden wegens creatieve meningsverschillen.

Fans maken zich daardoor zorgen over de richting van de franchise. Gaat de serie onder leiding van Albert Kim wel de juiste kant op?

Desalniettemin is het goed dat Netflix gewoon doorgaat met de serie en gekozen heeft voor een cast die duidelijk geënt is op het bronmateriaal.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Avatar, Netflix

Populair nieuws