search
Toekomstige 'Avatar: The Last Airbender'-series gaan afwijken van het origineel
Series / Nieuws

Toekomstige 'Avatar: The Last Airbender'-series gaan afwijken van het origineel

Avatar: The Last Airbender wordt een veel grotere franchise dan 't ooit geweest is.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Avatar Studios werd eerder dit jaar opgericht om de unieke fantasywereld rond Avatar: The Last Airbender en Legend of Korra uit te breiden. Bedenkers Bryan Konietzko en Michael Dante DiMartino komen met heel veel nieuwe projecten. Maar, zo blijkt nu, ook met een nieuwe animatiestijl.

Avatar News meldt dat er gekeken wordt naar een "unieke productielook". Die moet bestaan uit een combinatie van 2D-animatie en CD-animatie. Het is niet duidelijk of men op die stijl terugvalt enkel voor de films die gemaakt worden, of ook voor de series.

Meerdere projecten
Interessant is om te melden dat Nickelodeon recent nog hintte op meerdere Avatar-gerelateerde films.

Nickelodeon-CEO Brian Robbins zei in september: "we hebben een deal gesloten met de bedenkers van Avatar. Ze hebben Avatar Studios opgericht en zijn druk bezig met de ontwikkeling van een reeks CG-films en nieuwe Avatar-series."

De twee lieten zelf al weten "heel langzaam te bouwen aan een nieuw team bij Avatar Studios. Een klein team, dat wel langzaam opgebouwd moet worden. Het gaat nog jaren duren voordat er meer content komt. Maar we kijken er enorm naar uit om meer te maken en met iedereen te delen."

Intussen werkt ook Netflix aan een live-action serie gebaseerd op Avatar: The Last Airbender.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen