search
Dit is het verschil tussen Aang en Korra in de 'Avatar'-franchise
Series / Nieuws

Dit is het verschil tussen Aang en Korra in de 'Avatar'-franchise

Aang is een veel beheerstere persoonlijkheid dan Korra dat in de franchise is.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Janet Varney, die de titelrol speelt in The Legend of Korra, sprak recent over haar personage en hoe dat zich verhoudt ten opzichte van haar fictieve voorganger Aang.

De serie The Legend of Korra is een vervolg op Avatar: The Last Airbender en speelt zich 70 jaar na de gebeurtenissen in de originele serie af. Die draaide nog om het gevecht van Aang om een honderdjarige oorlog te beƫindigen. In The Legend of Korra zijn er heel nieuwe uitdagingen.

The Legend of Korra-verhaal
The Legend of Korra volgt Korra, de nieuwe Avatar na het overlijden van Aang. Tijdens de vier seizoenen maakt ze heel wat mee, al lijkt het begin van haar leven als Avatar wat makkelijker dan dat van haar voorganger.

Varney vertelde: "We hebben een Avatar die echt het volledig tegenovergestelde van Aang is. Ze is een verschrikkelijke luchtstuurder en alle dingen aan haar persoonlijkheid horen ook niet bij het luchtsturen."

The Legend of Korra kwam vier jaar na Avatar: The Last AIrbender uit. Fans waren kritisch op 't feit dat Korra worstelde met haar krachten, ook al gold dat ook voor Aang en bijvoorbeeld Avatar Roku.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen