search
'Ted Lasso' seizoen 3 komt er snel aan
Series / Nieuws

'Ted Lasso' seizoen 3 komt er snel aan

De opnames van het nieuwe seizoen van de serie Ted Lasso gaan bijna van start.

Actrice Hannah Waddingham bevestigt dat de opnames van het derde seizoen van Ted Lasso beginnen vanaf Valentijnsdag. Ted Lasso was een grote hit voor streamingdienst Apple TV+ en leverde een indrukwekkende zeven Emmy Awards op.

Bedenker Bill Lawrence liet in een statement al eens weten dat Ted Lasso seizoen 3 misschien het laatste wordt. Gek is dat niet, acteur Jason Sudeikis blijkt namelijk uiterst druk te zijn en dat maakt het moeilijk om door te gaan met hem in de hoofdrol.

Ted Lasso seizoen 3
Ted Lasso is gebaseerd op een reeks advertenties die gemaakt werden voor NBC Sports. Ted Lasso volgt de hoofdpersoon uit de titel, een American Football coach, die een team uit de middenklasse in Engeland moet coachen.

Hoewel hij niets van de sport weet en onder grote druk staat, helpt de warme persoonlijkheid van Ted enorm. Actrice Waddingham:

"We beginnen op Valentijnsdag, wat eerlijk gezegd wel mooi is." Ze vindt het mooi dat de serie door gaat. In haar verhaal kon ze helaas niets zeggen over de richting van het nieuwe seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen