search
Verrassing in 'The Book of Boba Fett'?
Series / Nieuws

Verrassing in 'The Book of Boba Fett'?

Dit The Mandalorian-personage zou mogelijk in The Book of Boba Fett zitten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De volgende Star Wars-serie op Disney+, The Book of Boba Fett, komt direct voort uit de gebeurtenissen van het tweede seizoen van The Mandalorian. De premiejager uit de titel en Fennec Shand keren dan samen terug.

De marketing van The Book of Boba Fett richtte zich tot nu toe exclusief op die twee personages. Maar het gerucht gaat dat een bekende uit The Mandalorian straks ook te zien is.

The Mandalorian-cameo
Star Wars News Net stelt dat exclusieve merchandise die gemaakt was voor crewleden van The Book of Boba Fett, dat er meer dan enkel de reeds bevestigde personages te zien zijn.

Het gerucht gaat dat op de merchandise ook Grogu, a.k.a. Baby Yoda - met gemak het meest herkenbare personage in heel Star Wars - in de spin-off serie zit.

Het is nog wat ingewikkeld om te zien hoe de kleine Grogu, die we zagen vertrekken met Luke Skywalker om zijn Jedi-training te krijgen, precies een plek kan krijgen in de serie The Book of Boba Fett. Maar goed, je weet maar nooit: alles is mogelijk.

The Book of Boba Fett zou van Grogu ook een soort mascotte kunnen maken voor de hele Star Wars-franchise op Disney+, die wie weet? Vanaf 29 december is The Book of Boba Fett te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen