search
'Fear the Walking Dead'-ster wil vechten met snellere Walkers
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead'-ster wil vechten met snellere Walkers

Lennie James van Fear the Walking Dead wil heel graag nieuwe Walkers.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Lennie James kijkt er heel erg naar uit om het op te nemen tegen de nieuwe Franse Walkers die we voor het eerst zagen in de serie The Walking Dead: World Beyond.

In een scène na de aftiteling van die serie, zien we hoe een Franse dokter de oude transmissies van de Amerikaanse viroloog Dr. Edwin Jenner weet op te halen. Het gaat over de ondode "cohorten en varianten" die we elders zagen. "We hebben hier helemaal niet iets gezien dat daaraan doet denken", zegt Jenner in een video: "helemaal niets dat in de buurt komt".

Snellere Walkers
De snellere Walkers zijn een groot nieuw gevaar en gloednieuw in het The Walking Dead Universe. Nu horen we van Lennie James dat hij het heel tof zou vinden om het tegen hen op te nemen.

"Ik kan niet wachten. Ik denk echt: 'kom maar op'. Ik heb al jaren gewacht op het moment dat Walkers ons bij kunnen benen," aldus James tijdens Talking Dead.

"Ik ben er echt klaar voor, wacht op ze met mijn stok klaar. Ik wil dat ze op mij af komen rennen en ik ze dan een klap kan geven, op tempo dood kan slaan."

Fear the Walking Dead zie je op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen