'Fear the Walking Dead'-ster wil vechten met snellere Walkers

Lennie James van Fear the Walking Dead wil heel graag nieuwe Walkers.

Jim Pedd, 14-12-2021 06:38

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Acteur Lennie James kijkt er heel erg naar uit om het op te nemen tegen de nieuwe Franse Walkers die we voor het eerst zagen in de serie The Walking Dead: World Beyond.
In een scène na de aftiteling van die serie, zien we hoe een Franse dokter de oude transmissies van de Amerikaanse viroloog Dr. Edwin Jenner weet op te halen. Het gaat over de ondode "cohorten en varianten" die we elders zagen. "We hebben hier helemaal niet iets gezien dat daaraan doet denken", zegt Jenner in een video: "helemaal niets dat in de buurt komt".

Snellere Walkers
De snellere Walkers zijn een groot nieuw gevaar en gloednieuw in het The Walking Dead Universe. Nu horen we van Lennie James dat hij het heel tof zou vinden om het tegen hen op te nemen.

"Ik kan niet wachten. Ik denk echt: 'kom maar op'. Ik heb al jaren gewacht op het moment dat Walkers ons bij kunnen benen," aldus James tijdens Talking Dead.

"Ik ben er echt klaar voor, wacht op ze met mijn stok klaar. Ik wil dat ze op mij af komen rennen en ik ze dan een klap kan geven, op tempo dood kan slaan."

Fear the Walking Dead zie je op Prime Video.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, Lennie James, AMC, Walker

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie HBO Max-serie 'Succession' seizoen 4

Recensie HBO Max-serie 'Succession' seizoen 4

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix