'The Boys'-teaser brengt Homelander terug!

'The Boys'-teaser brengt Homelander terug!

In de serie The Boys heeft Homelander een paar woorden voor je.

Jim Pedd, 9 december 2021 om 20:05

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Elke maand wordt weer een nieuwe aflevering vrijgegeven van Vought News Network: Seven on 7 with Cameron Coleman. In de nieuwste The Boys-video heeft Homelander een boodschap voor Amerika.
In de serie is Homelander een van de zeven superhelden die zich compleet, maar dan ook echt compleet, misdragen. De serie is sinds juli 2019 te zien op Prime Video en krijgt een derde seizoen. Wanneer dat te zien is weten we nog niet, maar om het wachten makkelijker te maken komt Amazon eens per maand met deze The Boys-gerelateerde video's.

Nieuwe The Boys-teaser
Als de leidende figuur van de Seven, moet Homelander de mensen beschermen. Hij heeft heel wat krachten ter beschikking om dat te doen, waaronder warmtevisie en hij is enorm sterk.

De superheld maakt tegelijk veel fouten, en weigert daar verantwoording voor te nemen. Zodoende gelooft Homelander in The Boys ook dat hij prima een massamoord kan begaan.

In de nieuwe video blijkt weer dat Homelander geen respect voor mensen heeft. Maar wel werkt aan zijn publieke imago. "Hallo iedereen. Dit jaar heeft enorme uitdagingen voor ons in petto," begint hij onderstaande video.

"Terwijl die uitdagingen zich ontvouwden, is jullie vertrouwen verraden en dat spijt mij oprecht. Superhelden zijn de pilaren van de samenleving, symbolen naar wiens idealen en principes mensen opkijken. Rolmodellen die je altijd zou moeten vertrouwen, in elke omstandigheid. Ik beloof je dat, vanaf hier en nu, ik alles zal doen om dat vertrouwen te herstellen."


The Boys zie je op Prime Video.
Lees meer over: The Boys, Amazon, Prime Video, Homelander

Populair nieuws