Max Verstappen kampioen: Geniet na op Netflix!

Het feest van gisteren was groot. Bekijk op Netflix gave docu's over de seizoenen 2018 - 2020.

Bram de Groot, 13-12-2021 18:51

Het was spannend tot het eind en uiteindelijk reed Max Verstappen toch nog als eerste over de finishlijn op het Yas Marina Circuit tijdens de grote prijs van Abu Dhabi. En dat was uiteraard genieten voor de vele Max Verstappen-fans wereldwijd en uiteraard ook gewoon in Nederland.
Als de Formule 1-hype je helemaal heeft gegrepen dan kun je nog even nagenieten van de vele specials die op televisie en op YouTube verschijnen. Maar je kunt ook afstemmen op Netflix waarop je een van de gaafste Formule 1-docureeksen vindt.

Geniet na met Drive to Survive
Op Netflix vind je namelijk de drie seizoenen van Formula 1: Drive to Survive waarin je ook Verstappen en zijn Formule 1-team Red Bull voorbij ziet komen. In die serie zie je uitgebreide verslagen van wereldkampioenschappen in 2018, 2019 en 2020. Er komt volgend jaar ook een seizoen van 2021.

Overigens is Verstappen niet zo'n enorme fan van de docureeks. Het is wel jammer dat juist in zijn kampioensjaar geen beelden van hem zijn gemaakt in de serie aangezien er (volgens hem) veel niet zou kloppen en dat wat er wel klopt meestal flink gedramatiseerd is.

Dit neemt overigens niet weg dat het een prachtige blik is achter de schermen van de grootste en belangrijkste racewereld. Bekijk Drive to Survive nu gewoon op Netflix.
Lees meer over: Max Verstappen, Formula 1, Drive to Survive, Netflix

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos