Laat 'The Witcher' seizoen 3 ook lang op zich wachten?

Laat 'The Witcher' seizoen 3 ook lang wachten?

The Witcher seizoen 3 heeft nu al scenario's klaarliggen horen we van Freya Allan.

Jim Pedd, 15-12-2021 06:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het tweede seizoen van de serie The Witcher is nog niet begonnen op Netflix. Maar actrice Freya Allan laat wel alvast weten dat de makers begonnen zijn met het schrijven van de scenario's van het derde seizoen.
Allan is in het tweede seizoen weer te zien als Ciri en schittert daarin naast Henry Cavill en Anya Chalotra. Het tweede seizoen van The Witcher is vanaf 17 december op Netflix te zien met acht afleveringen.

The Witcher seizoen 3
We weten van de makers van The Witcher al dat er druk gewerkt wordt aan een plan dat zeven seizoenen omvat. Dat wil niet zeggen dat we die ook echt allemaal te zien gaan krijgen, maar toch. Er wordt in elk geval aan gewerkt en gezien de populariteit van de serie kan er zomaar eens zoiets uitkomen.

Netflix liet nog voor de release van het tweede seizoen weten dat er een derde besteld is. Allan vertelde in een nieuw interview met RadioTimes:

"Ik heb misschien al wat scenario's gezien, weet je? Gewoon iets dat ik even neer wil leggen. Ik weet niet wanneer je het kan zien, maar het zal niet te lang zijn. Het is heel opwindend. Ik denk dat het een geweldig seizoen wordt."

The Witcher kan je streamen op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Witcher, Freya Allan, Netflix, Lauren Schmidt Hissrich

Populair nieuws