'Dexter' wordt nu wel erg persoonlijk

'Dexter' wordt nu wel erg persoonlijk

Dexter: New Blood bouwt op naar de meest persoonlijke strijd van Dex tot nu toe.

Jim Pedd, 15 december 2021 om 11:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Iron Lake lijkt wel vrij idyllisch, maar Dexter: New Blood laat het tegenovergestelde zien. Het dorp zit vol met bloederige geheimen, want er wonen maar liefst twee seriemoordenaars.
Dexter Morgan's geheime identiteit zal vermoedelijk onthuld worden en Dexter komt er ook nog eens achter dat de machtigste man van de stad, Kurt Caldwell, een massamoordenaar is. Hij heeft het nu voorzien op de tienerzoon van Dexter, Harrison.

Dexter: New Blood-gevecht
De serie Dexter: New Blood bouwt op naar een showdown tussen Dexter en Kurt. En het lijkt erop dat er een heel gevaarlijk moment aan zit te komen, waarbij de strijd extreem persoonlijk wordt.

In de serie Dexter: New Blood leren we dat Harrison ook de lust naar moord heeft die Dexter als zijn Dark passenger bestempelt. Hij heeft ook een eigen morele code en durft dodelijk geweld te gebruiken. Hij zou ook zomaar eens Dexter kunnen opvolgen als nieuwe seriemoordenaar met een hart van goud.

Kurt merkt dat dit eraan zit te komen en zorgt er in Dexter: New Blood daarom voor dat Dexter en Harrison uit elkaar gedreven worden. Dat belooft dus wat te brengen, misschien wel de meest persoonlijke strijd voor Dexter tot nu toe.
Bron: CBR

Lees meer over: Dexter New Blood, Dexter, Showtime, Michael C Hall

Populair nieuws