search
'Cowboy Bebop'-hoofdrolspeler is verrassend kritisch op de serie

'Cowboy Bebop'-hoofdrolspeler is verrassend kritisch op de serie

Een van de castleden van de serie Cowboy Bebop is niet heel trots.

Jim Pedd
Cowboy Bebop is een van de meest recente live-action animeverfilmingen van Netflix. En eentje die al na één seizoen tot een einde werd gebracht.

Een paar weken na de première van Cowboy Bebop werd al besloten om 'm stop te zetten. Na die aankondiging liet acteur Mustafa Shakir - die in de serie te zien is als Jet Black - weten dat hij het misschien wel snapt.

Cowboy Bebop-flop
Nadat Netflix bekend had gemaakt, vertelde de acteur op Instagram hoe hij kijkt naar het cancellen van Cowboy Bebop.

"Wat een geweldige kans, niet!? Ik mocht Jet Black spelen! Ik zal hem nooit niet zijn, zogezegd. Dat is badbass als je 't mij vraagt." De acteur is heel trots dat hij mee mocht werken aan de serie. "Netflix heeft echt alles gegeven om het gemaakt te krijgen. Ze hebben ook goed op ons gelet toen het helemaal mis ging."

"Maar aan het einde van de dag, zijn zaken zaken en was dit uiteindelijk een groot schip dat een boel brandstof nodig had."

Shakir denkt ergens dat de kritiek misschien terecht is. "Misschien hebben de 'haters' en de critici ergens gelijk en was het niet zo goed als wij dachten. Wat ik weet is dat we dit gemaakt hebben onder gestoorde omstandigheden en dat ik trots ben op wat we gedaan hebben. Bedankt dat jullie met ons gedroomd hebben. Ik zie jullie ruimtecowboys later. Altijd de jouwe, Jet Black."

Cowboy Bebop zie je op Netflix.Aanbevolen artikelen