search
Opnieuw de Red Wedding: 'Succession'-fans draaien door
Series / Nieuws

Opnieuw de Red Wedding: 'Succession'-fans draaien door

Succession ging wel heel erg ver met z'n derde seizoen en dat bevalt fans.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De finale van het derde seizoen van HBO-serie Succession wordt door heel wat fans vergeleken met de Red Wedding uit Game of Thrones. Met reden ook.

Na negen afleveringen die soms enorm grappig waren, op andere momenten vreselijk grof en vooral met de focus op de mentale staat van zijn van Kendall. Het derde seizoen leek al met al redelijk optimistisch. Tot de laatste momenten.

Succession-einde
Aan het einde van de negende en laatste aflevering van het derde seizoen kwamen Kendall, Shiv en Roman voor het eerst in lange tijd samen. Als team. Om het verenigd tegen hun vader Logan op te nemen.

Die was namelijk akkoord gegaan met een verkoop van Waystar RoyCo, waarmee elke kans voor een van de kinderen om het bedrijf over te nemen verkeken zou zijn.

Maar dat verenigde front leidde nergens toe. Logan wist namelijk al dat de kinderen hem wilden confronteren en had al gewerkt om hen tegen te werken. En het ergste? In de laatste momenten blijkt dat het Shiv's echtgenoot Tom is die Logan op de hoogte had gesteld van de aankomende opstand van zijn kinderen.

Dat doet fans denken aan de Red Wedding:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen