search
'The Simpsons': Homer heeft een bizarre medische rekening na al die jaren

'The Simpsons': Homer heeft een bizarre medische rekening na al die jaren

In The Simpsons raakt Homer Simpson vaak gewond en dat leidt tot een hoge rekening.

Jim Pedd
De Downtown L.A. Law Group heeft voor de grap eens uitgerekend hoe hoog de medische kosten van Homer Simpson inmiddels zijn opgelopen. Die blijken schrikbarend hoog te zijn.

Sinds The Simpsons debuteerde in december 1989, is de serie een van de meest iconische shows ooit geworden - mede dankzij zeer herkenbare personages zoals Homer, Marge, Bart en Lisa. The Simpsons bevindt zich nu in zijn 33ste seizoen en toont geen tekenen dat het richting een einde gaat.

The Simpsons-kosten
Al sinds het begin is de lompheid van Homer een centrale grap bij de schrijvers. Het is ook een van de meest herkenbare elementen van de persoonlijkheid van het personage.

Van de chaos die hij maakt in zijn werk voor de Springfield Nuclear Power Plant, tot kleinere verwondingen: het kost veel.

De Downtown L.A. Law Group bekeek de honderden afleveringen waarin Homer gewond raakte. De meest serieuze verwondingen zijn hersenschade (met kosten van 1.525.500 dollar), verlamming (508.904 dollar) en blootstelling aan straling (150.000 dollar).

Maar als je ook de verwondingen als gebroken botten meeneemt, momenten dat 'ie geƫlektrocuteerd werd en meer, kom je op een bizarre 143 miljoen dollar uit: het budget van een gemiddelde Hollywood-blockbuster.

The Simpsons staat op Disney+.Aanbevolen artikelen