search
'The Witcher' onthult vette nieuwe clip van seizoen 2
Series / Video/clip/featurette

'The Witcher' onthult vette nieuwe clip van seizoen 2

The Witcher ziet er weer heel erg tof uit op deze nieuwe beelden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft elke dag iets te bieden in het kader van Witchmas. Ja, dat begrijp je goed: er is drukte op de social media van de streamingdienst als het aankomt op de serie The Witcher. Vandaag is er een nieuwe clip vrijgegeven.

The Witcher toont nu een clip waarin je Yennefer en Tissaia samen ziet. Zij hebben het over de nasleep van de handelingen van Yennefer in Sodden Hill in het eerste seizoen van de serie.

Nieuwe The Witcher-clip
Het is onduidelijk wanneer de clip zich afspeelt en waar deze gesitueerd is. Al zijn Yennefer, Tissaia en de rest van de mensen met magische krachten vermoedelijk samen in het kasteel Aretuza.

Wat ook de situatie is, sommige politiek die Tissaia benoemt, betekent dat er iets groters aan de hand is. Vilgefortz eist namelijk de credit op voor de overwinning bij Sodden Hill en die moeten ze hem blijkbaar geven.

Dat is pas een onthulling! Je kunt hieronder de nieuwe clip van The Witcher zien. De serie krijgt acht nieuwe afleveringen in het tweede seizoen. Ook is er al een derde reeks besteld.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen