'How I Met Your Mother'-verhalen zijn nep!?

'How I Met Your Mother'-verhalen zijn nep!?

Neil Patrick Harris doet een interessante onthulling rond How I Met Your Mother.

Jim Pedd, 16 december 2021 om 07:55

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

How I Met Your Mother-acteur Neil Patrick Harris denkt dat veel van de verhalen die je in de serie ziet rond zijn personage Barney, compleet verzonnen zijn.
Harris speelde de womanizer Barney en vriend van protagonist Ted Mosby. Hij was tussen 2005 en 2014 te zien in de serie, die uiteindelijk tien Primetime Emmy's won. Daarbij werd Harris viermaal genomineerd door de prijs van de beste mannelijke bijrol in een komedieserie.

Leugens in How I Met Your Mother
De serie How I Met Your Mother is het verhaal van Ted Mosby aan zijn kinderen in het jaar 2030. We horen veel over de bizarre avonturen van Barney Stinson, een van de leukste en beste personages in de serie, die elke keer weer bizarre manieren bedenkt om vrouwen te versieren.

Harris stelt dat je al die verhalen in twijfel moet trekken, omdat kijkers enkel de projectie van de protagonist op z'n alleenstaande vriend zien:

"Nou, ik denk dat How I Met Your Mother helemaal niet echt was. De structuur van de serie, is dat we een toekomstige Ted zijn kinderen dit verhaal horen vertellen. Daardoor maakt hij een fictieve versie van het narratief en hij heeft het over zijn vriend die de wingman, de beste vriend en de man die altijd wilde feesten is, iemand die altijd iets nieuws wil meemaken. Dus ik zie Barney als een vreemde antiheld die enkel bedacht is om Ted geslaagd te laten lijken."

How I Met Your Mother zie je op Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Neil Patrick Harris, How I met Your Mother, Ted MOsby

Informatie over de serie: How I Met Your Mother

Populair nieuws