search
'The Witcher': Dit moet je weten over Kaer Morhen
Series / Featured

'The Witcher': Dit moet je weten over Kaer Morhen

The Witcher is vanaf vandaag te zien bij Netflix met z'n tweede seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Witchers reizen vaak over heel de wereld op zoek naar monsters om te doden en geld om te verdienen. Maar zelfs Witchers hebben een thuis nodig en voor Geralt of Rivia is dat Kaer Morhen. In dit artikel vertellen we je alles wat je over Kaer Morhen moet weten.

The Witcher geeft in het tweede seizoen, dat je vanaf vandaag kan zien op Netflix, een grotere rol aan het kasteel.

Wat is Kaer Morhen
Kaer Morhen staat, als je het vertaalt uit de Elder-taal, ruwweg voor 'kasteel van de oude zee' en is een fort dat ooit het thuis vormde van de School of the Wolf.

Dat is de Witcher School waar Geralt ook toe behoort. Velen hebben geprobeerd Kaer Morhen op te sporen, maar je kan het eigenlijk alleen vinden als je het Witchers Trail volgt (ook wel The Killer genaamd, wat enorm gevaarlijk is voor degene die het pad volgt).

De school maakte nieuwe Witchers tot in de jaren 1170, tot mensen in het dorp erachter kwamen dat enkele van de Witchers experimenten uitvoerden en nieuwe monsters maakten om hun manier van leven in stand te houden.

Vesemir wist dit niet en toen hij erachter kwam confronteerde hij Deglan daarover. Sommigen zagen het als een kans, want Tetra leidde een grote groep dorpelingen en een leger van beesten (met de magie van Kitsu) om de Witchers te doden. Slechts een paar van de Witchers overleefden, waaronder Vesemir en Geralt.

Het tweede seizoen van The Witcher zie je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen