search
'The Witcher' krijgt een nieuwe anime en wel deze
Series / Nieuws

'The Witcher' krijgt een nieuwe anime en wel deze

De The Witcher-franchise blijft maar groeien, ook met geanimeerd materiaal.

The Witcher is een van de grootste franchises van Netflix. En de streamingdienst is van plan daar heel veel nieuwe content over te maken.

Henry Cavill belooft natuurlijk al dat de serie The Witcher richting een nieuw tijdperk gaat als je het tweede seizoen eindelijk kan bingen. En er zit meer aan te komen in de vorm van een prequelserie genaamd The Witcher: Blood Origin, een nog titelloze kinderserie en een nieuwe anime.

The Witcher-anime
Een stel van de producenten sprak met media over wat we kunnen verwachten van de toekomst. Er blijkt druk gewerkt te worden aan een nieuwe anime.

"We bevinden ons in een redelijk vroeg stadium. Ik heb de eerste versie kunnen lezen," aldus de producent. "Het is gebaseerd op een van de verhalen die we kennen uit de wereld van The Witcher, dus de bron is volledig het werk van Sapkowski. Maar welk verhaal het is, houden we graag geheim."

The Witcher slaat een nieuwe richting in met z'n anime, maar fans weten dus niet zeker welke richting de boel op zal gaan. Toen de franchise z'n eerste anime afrondde hoorden we al van showrunner Lauren Schmidt Hissrich dat de volgende anime niets te maken zou hebben met Nightmare of the Wolf.

Het tweede seizoen van The Witcher zie je vanaf 17 december op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen