search
'CSI'-fans opgelet: Dit nieuws zat je op te wachten
Series / Nieuws

'CSI'-fans opgelet: Dit nieuws zat je op te wachten

CSI: Vegas krijgt een tweede seizoen, maar dumpt een van z'n personages.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
CSI kwam in 2015 tot een einde, nadat de serie 15 jaar lang op televisie te zien was. Maar lang bleef het niet stil, want er is een revivalserie gemaakt genaamd CSI: Vegas.

CSI: Vegas bracht een aantal van de oorspronkelijke castleden terug, waaronder William Petersen als Gil Grissom en Jorja Fox als Sara Sidle. Het lijkt erop dat we nog niet het laatste gezien hebben van de Las Vegas club, want CBS laat vandaag weten dat CSI: Vegas vernieuwd is voor een tweede seizoen.

CSI: Vegas seizoen 2
Helaas has Petersen enkel getekend voor 1 seizoen. Hij is niet terug in de tweede reeks afleveringen. Wel is hij betrokken als uitvoerend producent van het nieuwe seizoen.

Voor Jorja Fox geldt dat haar contract de mogelijkheid open laat om haar terug te laten keren. Sara Sidle zou dus zomaar eens in meer afleveringen te zien kunnen zijn. Maar hoewel de producenten dat hopen, is nog niets officieel bevestigd.

"Het ongelofelijk getalenteerde CSI: Vegas team en de cast hebben met dit eerste seizoen geweldig werk verricht. Ze hebben het CSI-universum op briljante wijze van een update voorzien en het CSI-universum gevuld met frisse verhalen en een nieuw misdaadlab," laat Amy Reisenbach van CBS weten in een statement.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen