Prime Video onthult z'n nieuwe series voor 2022

Prime Video onthult z'n nieuwe series voor 2022

2022 wordt een jaar op Prime Video met echt heel veel nieuws.

Jim Pedd, 17 december 2021 13:35

Vandaag blikken we vooruit op de vele nieuwe series die Prime Video de komende maanden toevoegt. De streamingdienst maakt van 2022 een tof seriejaar!
Reacher (4 februari 2022): Reacher gaat over Jack Reacher, een veteraan van de militaire politie die sinds kort in de burgermaatschappij leeft. Reacher is een zwerver met de meest noodzakelijke spullen, terwijl hij door het land reist en de natie verkent waar hij ooit diende. Wanneer Reacher aankomt in het kleine stadje Margrave, Georgia, treft hij een gemeenschap aan die worstelt met de eerste moord in 20 jaar. De politie arresteert hem onmiddellijk en ooggetuigen beweren dat Reacher op de plaats van het misdrijf was. Terwijl hij zijn onschuld bewijst, begint zich een diepgewortelde samenzwering af te tekenen, die Reachers scherpe geest en harde vuisten zal vergen. Eén ding is zeker: Ze hebben de verkeerde kerel uitgekozen om de schuld op zich te nemen.

The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 4 (18 februari 2022): Het is 1960 en er hangt verandering in de lucht. Op zoek om haar act aan te scherpen, vindt Midge een optreden met totale creatieve vrijheid. Maar haar toewijding aan haar vak - en de plekken waar het haar brengt - creëert een kloof tussen haar en de familie en vrienden om haar heen.

Lord of the Rings seizoen 1 (2 september 2022): De aankomende serie van Amazon Studios brengt de heroïsche legendes van de legendarische Tweede Tijdperk van de geschiedenis van Midden-aarde voor het eerst op het scherm. Dit epische drama speelt zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen van J.R.R. Tolkien's The Hobbit en The Lord of the Rings af, en neemt kijkers mee naar een tijdperk waarin grote machten werden gesmeed, koninkrijken tot glorie rezen en ten onder gingen, onwaarschijnlijke helden werden getest, hoop aan de fijnste draden hing, en de grootste schurk die ooit uit Tolkiens pen vloeide, dreigde de hele wereld in duisternis te hullen. De serie begint in een tijd van relatieve vrede en volgt een groep bekende en nieuwe personages die de confrontatie aangaan met de lang gevreesde terugkeer van het kwaad in Midden-aarde. Van de donkerste diepten van de Nevelbergen, tot de majestueuze bossen van de elfenhoofdstad Lindon, tot het adembenemende eilandenrijk Númenor, tot de verste uithoeken van de kaart, deze koninkrijken en personages zullen een nalatenschap nalaten die voortleeft lang nadat ze verdwenen zijn.

Nader te bepalen releasedatum:

Totems: Totems speelt zich af in 1965 in het midden van de Koude Oorlog en volgt een Franse wetenschapper, Francis Mareuil (Niels Schneider), terwijl hij als spion begint te werken. Terwijl hij voor de Franse geheime dienst en de CIA werkt, ontmoet hij Ljoedmila Goloebeva (Vera Kolesnikova), een pianiste die gedwongen is voor de KGB te werken. Tussen hen bloeit liefde op, maar geen van beiden kan zeker zijn wat een uiting is van hun ware gevoelens, en wat het resultaat is van politieke streken.

A Private Affair: Jean Reno (22 Bullets, Le Grand Bleu) en Aura Garrido (El Ministerio del Tiempo) spelen de hoofdrollen in dit snelle en leuke drama dat de strijd toont van een vrouw om haar dromen te volgen ondanks de maatschappelijke stereotypen van die tijd. Wanneer eind jaren '40 verschillende prostituees worden vermoord door een seriemoordenaar in Vigo, gaat Marina Quiroga, een avontuurlijke vrouw uit de hogere klasse, op zoek naar de moordenaar met de hulp van haar trouwe butler Hector. Noch de vooroordelen over het geslacht die ze ervaart, noch de pogingen van haar moeder om haar uit te huwelijken, noch de nieuwe politiechef - die toevallig haar broer Arturo is - zullen haar ervan weerhouden de waarheid boven tafel te krijgen. Marina vecht tegen alle verwachtingen in om haar droom te verwezenlijken: een vrouwelijke detective worden in een mannenwereld.

James May: Our Man in Italy: James May: Our Man in Italy zal worden geproduceerd door Plum Pictures en New Entity. In deze serie zal James May door heel Italië reizen, van de zonovergoten kusten van Sicilië tot de besneeuwde bergen van de Alpen.

The Devil's Hour: Met Jessica Raine en Peter Capaldi in de hoofdrollen volgt The Devil's Hour het verhaal van Lucy, die elke nacht om precies 3:33 uur -het uur van de duivel- wordt gewekt door angstaanjagende visioenen. Wanneer Lucy's naam op onverklaarbare wijze in verband wordt gebracht met een reeks brute moorden in de omgeving, komen de antwoorden die haar al die jaren zijn ontgaan eindelijk in beeld.

The Boys (seizoen 3): The Boys werd ontwikkeld door showrunner Eric Kripke en is een leuke en ironische kijk op wat er gebeurt als superhelden - die net zo populair zijn als beroemdheden, net zo invloedrijk als politici en net zo vereerd als goden - hun superkrachten misbruiken in plaats van ze voor het goede te gebruiken.

Star Trek: Picard (seizoen 2): Sir Patrick Stewart speelt opnieuw zijn iconische rol als Jean-Luc Picard, die hij zeven seizoenen lang speelde in Star Trek: The Next Generation, en volgt het personage naar het volgende hoofdstuk van zijn leven. Star Trek: Picard wordt begin 2022 gelanceerd.

Mammals: Mammals is een zesdelige Britse Amazon Original comedy-drama serie, met in de hoofdrollen Tony-, Emmy-, en BAFTA Award-winnaar James Corden (The Late Late Show, Gavin & Stacey), tweemaal Oscar- en BAFTA-genomineerde Sally Hawkins (Paddington, The Shape of Water), Melia Kreiling (Filthy Rich), Colin Morgan (Humans), Henry Lloyd-Hughes (Killing Eve), en Samuel Anderson (Witless). Geregisseerd door Stephanie Laing (Made for Love, Physical) en geproduceerd door Street Hassle.

Prisma: Prisma is een coming-of-age dramaserie waarin de complexe relatie tussen uiterlijk en identiteit centraal staat; vooral voor een generatie die het zelfbeeld gebruikt als belangrijkste expressiemiddel. De serie vertelt het verhaal van Marco en Andrea, een eeneiige tweeling die beiden op verschillende manieren de gendernormen aan het uitdagen zijn. Hun reis naar zelfontdekking gaat ook over hun vriendengroep, die allemaal hun eigen plek proberen te vinden in een steeds veranderende wereld.

The Legend of Vox Machina: Gebaseerd op de geliefde karakters en avonturen van Critical Role's eerste livestreamed rollenspel (RPG) campagne, is The Legend of Vox Machina een geanimeerde fantasie-avonturenserie voor volwassenen die Vox Machina volgt, een groepje buitenbeentjes met een voorliefde voor zuipen en knokken. In een wanhopige poging om hun oplopende barrekening af te betalen, belanden deze onwaarschijnlijke helden op een zoektocht om het rijk Exandria te redden van duistere magische krachten. Van een sinistere necromancer tot een krachtige vloek, de groep komt allerlei obstakels tegen die niet alleen hun vaardigheden op de proef stellen, maar ook de kracht van hun band.
Lees meer over: Prime Video, Jaaroverzicht, 2022

Populair nieuws