The Boss is terug in beelden slotakkoord 'Hawkeye'

Hij is er dan eindelijk en je ziet weer een kort verhullend beeld van de big boss.

Bram de Groot, 17-12-2021 14:14

In de vorige afleveringen is er vooral gehint naar de komst van de allergrootste schurk in de Marvel-serie Hawkeye van Marvel Studios en Disney+. In aflevering vijf werd zijn uiterlijk onthuld en in de zesde en laatste aflevering wordt het tijd voor de confrontatie. Let op: SPOILERS voor het MCU!
Het Marvel Cinematic Universe stond de afgelopen weken voor heel wat veranderingen. Niet alleen in Hawkeye, maar ook in de grote bioscoopfilm Spider-Man: No Way Home. Want zouden we nu wel of niet personages uit de Netflix-serie over Daredevil te zien krijgen?

Aflevering vijf van Hawkeye bevestigde de terugkeer van acteur Vincent D'Onofrio als het personage Kingpin / Wilson Fisk. De indrukwekkende schurk is terug in de Marvel-wereld. Hij bestaat in het MCU. Dat geldt ook voor zijn tegenstander. Ook Charlie Cox is terug als Matt Murdock a.k.a. Daredevil, zij het in de Spider-Man film.

The Boss is terug!
Hieronder zie je een nieuwe tv-spot voor Hawkeye met hierin heel wat beelden van de eindstrijd in de serie. We zien Kingpin weer niet in beeld, iets dat zal veranderen. Mogelijk heeft hij ook een groter aandeel dat Matt Murdock had in No Way Home.
Bron: Marvel Entertainment

Lees meer over: Hawkeye, Jeremy Renner, Hailee Steinfeld, Marvel, Disney, Alaqua Cox, Florence Pugh, Black Widow

Populair nieuws