Eerste trailer 'The Witcher: Blood Origin'!

Eerste trailer 'The Witcher: Blood Origin'!

De spin-off van The Witcher verschijnt volgend jaar op streamingdienst Netflix.

Bram de Groot, 17 december 2021 19:33

Vandaag verscheen het tweede seizoen van de fantasyserie The Witcher op Netflix. De fans kunnen kijken naar acht nieuwe afleveringen. Begin volgend jaar wordt seizoen drie opgenomen en later zal ook de spin-off serie The Witcher: Blood Origin verschijnen.

Netflix heeft nu de eerste trailer vrijgegeven voor de spin-off serie. Blood Origin speelt zich 1.200 jaar voor The Witcher af ​​in een elvenwereld en zal het ontstaan van het eerste Witcher laten zien.

Ook brengt Blood Origin de gebeurtenissen in kaart die leiden tot de cruciale 'Conjunction of the Spheres' als de werelden van monsters, mannen en elven samensmolten tot een.

Eerste trailer The Witcher: Blood Origin
De trailer concentreert zich op de drie belangrijkste personages, de eenzame krijger Eile die een zwerver werd (Sophia Brown). In haar avontuur wordt ze bijgestaan door de krijger Fjall (Laurence O'Fuarain) en een elf genaamd Scian (Michelle Yeoh) die op zoek is naar een gestolen zwaard.

Declan de Barra fungeert als showrunner voor de spin-off en uitvoerend producent naast Lauren Schmidt Hissrich, Sean Daniel, Jason Brown, Tomasz Bagiński, Jarosław Sawko en Matt O'Toole. The Witcher: Blood Origin zal naar verwachting ergens in 2022 in première gaan.

De trailer lijkt niet officieel te zijn vrijgegeven door Netflix, eerder een Russische lek. Dus wie weet verschijnt er snel een officiële versie.
Bron: YouTube

Lees meer over: The Witcher, Henry Cavill, Blood Origin, Nightmare of the Wolf, Michelle Yeoh, Laurence O Fuarain, Sophia Brown

Populair nieuws