search
Netflix onthult acteurs voor 'Avatar: The Last Airbender'
Series / Nieuws

Netflix onthult acteurs voor 'Avatar: The Last Airbender'

De live action-serie Avatar: The Last Airbender is in de maak en dit zijn de hoofdrolspelers.

Netflix is niet bang om risico's te nemen. We zagen op de streamingdienst enorme successen, maar ook flink flops en teleurstellende series. Nu waagt de streamingdienst zich aan de verfilming van Avatar: The Last Airbender.

En dat is een risico. Een aantal jaar geleden verscheen er nog de enorme flop The Last Airbender van M. Night Shyamalan. Netflix hoopt het uiteraard beter te gaan doen. Er wordt een live action-remake gemaakt van de originele animatieserie.

Eerder werden Gordon Cormier, Kiawentiio Tarbell, Ian Ousley en Dallas Liu aangetrokken voor de rollen van respectievelijk Aang, Katara, Sokka and Zuko. Daniel Dae Kim werd later gepresenteerd als Daniel Dae Kim en Paul Sun-Hyung Lee als Uncle Iroh, Lim Kay Siu als Monk Gyatso en Ken Leung als Admiral Zhao.

Nieuwe castleden The Last Airbender
Elizabeth Yu speelt Azula, de intens gedreven prinses van de Vuurnatie. Een vuursturend wonderkind en meedogenloze perfectionist, ze zal voor niets stoppen om haar positie als erfgenaam van de troon veilig te stellen. Maria Zhang speelt Suki, de intimiderende leider van de Kyoshi Warriors, een elite vrouwelijke strijdmacht die zich inzet voor het beschermen van hun gemeenschap en het hooghouden van de idealen van hun naamgenoot, Avatar Kyoshi.

Tamlyn Tomita speelt Yukari, Suki's moeder en de fel beschermende burgemeester van haar kleine dorp op Kyoshi Island. Yvonne Chapman speelt Avatar Kyoshi, een legendarische krijger die wordt vereerd om haar moed, angstaanjagende vechtkunsten en compromisloze toewijding aan de zaak van gerechtigheid. Casey Camp-Horinek speelt de grootmoeder van Gran Gran, Katara en Sokka en de meelevende en wijze matriarch van de Southern Water Tribe.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen