Slaat 'How I Met Your Father' nu al de plank mis?

Slaat 'How I Met Your Father' nu al de plank mis?

De druk op How I Met Your Father is behoorlijk groot.

Jim Pedd, 18 december 2021 18:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Deze week onthulde How I Met Your Father zijn eerste trailer. De serie toonde veelbelovende beelden, en lijkt het prima te gaan doen. Maar door in januari te verschijnen, riskeert How I Met Your Father ook dat te verliezen wat How I Met Your Mother zo geliefd maakte.
Ditmaal geen Ted Mosby die zijn kinderen vertelde hoe hij hun moeder heeft ontmoet, maar wel Sophie (Hilary Duff) die haar zoon het verhaal vertelt van hoe ze zijn vader leerde kennen. Vol met humor, relatieproblemen en gebeurtenissen die je als dertiger meemaakt.

How I Met Your Father-fout?
De serie How I Met Your Mother was deels zo leuk omdat elk seizoen wel verbonden was aan de feestdagen. Het eerste seizoen had drie van dat soort afleveringen, die het plot enorm vooruit hielpen en ook meteen zorgden voor grappen die jarenlang terug konden komen.

Door in de herfst van start te gaan, kon How I Met Your Mother dan ook meerdere feestdagen verwerken in elk seizoen.

Helaas geldt dat niet voor How I Met Your Father, dat op 18 januari 2022 van start gaat. En daarmee Halloween, Thanksgiving, Kerst en Nieuwjaar overslaat. Dat is jammer, want nu kan de serie alleen nog dingen als Valentijnsdag en St. Patrick's Day laten zien. Leuke feestdagen, maar niet zo impactvol als de vieringen die How I Met Your Mother elk jaar liet zien.

Dat is jammer, maar het lijkt er gelukkig op dat de serie het wel heel goed gaat doen!
Bron: Screen Rant

Lees meer over: How I Met Your Father, How I Met Your Mother, Disney Plus, Hulu, Hilary Duff

Populair nieuws