search
'Daredevil'-acteur Charlie Cox scoort hoofdrol in Netflix-serie 'Treason'
Series / Nieuws

'Daredevil'-acteur Charlie Cox scoort hoofdrol in Netflix-serie 'Treason'

Ondertussen blijven de geruchten over de terugkeer van Matt Murdoch gewoon in leven.

Het is alweer twee jaar geleden dat het tweede seizoen van Daredevil op Netflix verscheen, maar Charlie Cox zagen we sindsdien weinig in films en series opdagen. Daar komt nu gelukkig verandering in, want de getalenteerde acteur heeft de hoofdrol gescoord in Netflix-miniserie Treason.

De Engelse acteur zal volgens Deadline in de spionage-dramaserie te zien zijn naast o.a. Olga Kurylenko (Quantum of Solace, Black Widow) en Oona Chaplin (Game of Thrones).

Spionnenwerk
Treason wordt omschreven als 'Bodyguard meets John Le Carré'. Uitvoerend producent Matt Charman (Bridge of Spies) zal dienst doen als showrunner van de serie. Fox Allan en Valery Ryan zijn tevens uitvoerend producenten, en Louise Cooper neemt de regie in handen. Treason is een productie van Binocular Productions.

In de miniserie volgen we Adam Lawrence, een agent die door MI6 is opgeleid, maar wiens loopbaan wordt verstoord wanneer de Russische spion Kara in zijn leven komt. De twee delen een ingewikkeld verleden, wat leidt tot de nodige politieke en diplomatische spanningen.

Het is nog onduidelijk wanneer we Treason op Netflix kunnen verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen