search
'Hawkeye'-finale brengt iets enorm groots
Series / Nieuws

'Hawkeye'-finale brengt iets enorm groots

Hawkeye gaat echt richting een wel heel erg knallende finale.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hawkeye aflevering 5 maakte een opvallend grote onthulling. De 'big guy' die het voorzien heeft op Clint Barton bleek niemand minder te zijn dan Wilson Fisk, gespeeld door Vincent D'Onofrio.

In de laatste momenten van de op een na laatste aflevering van Hawkeye, Ronin, leert Kate Bishop wie Clint in de allergie van moordenares Yelena Belova plaatste: haar moeder Eleanor. En die blijkt ook nog eens gespot te zijn bij de Kingpin, de gevreesde maffiabaas achter Maria Lopez en haar Tracksuit Mafia, die wraak wil(len) nemen op de Ronin - de naam die Clint droeg in Avengers: Endgame.

Hawkeye-schurk
In afwachting van de finale, onthulde Marvel Studios dat D'Onofrio echt terug is. Men gebruikte zelfs de Twitter-emoji #Kingpin.

"Het ding aan Vincent, is dat hij en zijn doubles onder een mantel aankwamen, omdat niemand hen mocht zien," vertelt Bert van het regieduo Bert en Bertie tegen Buzzfeed over het geheim houden van de terugkeer van de Kingpin.

"We namen een paar van deze dingen in publieke locaties op. En we moesten hen wel op de set krijgen. We realiseerden hoe belangrijk het was om dit geheim te houden. Dus smokkelden we hen onder een zwarte mantel naar binnen. Dat gold ook voor z'n double, omdat je weet dat het de Kingpin is als je dit ziet."

Check hieronder de nieuwe emoji. [url1=https://www.disneyplus.com/nl-nl/series/hawkeye/11Zy8m9Dkj5l]Hawkeye/url1] zie je op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen