search
Hoe zit het eigenlijk met die 'The Batman'-serie?
Series / Nieuws

Hoe zit het eigenlijk met die 'The Batman'-serie?

Komt de serie Gotham PD er nog wel, want het is zo stil!?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nog twaalf weken en dan is The Batman van Matt Reeves in de bioscoop te zien. Warner Bros. heeft enorm veel vertrouwen in de reboot, aangezien er al aan twee spin-offs gewerkt wordt voor op streamingdienst HBO Max.

Colin Farrell tekende bijvoorbeeld om zichzelf weer onder te dompelen in protheses, omdat hij dan de rol van Oswald Cobblepot en hoe die langzaam opkomt in de onderwereld van Gotham City, laat zien in een televisieserie. Maar een tweede serie was eerder aangekondigd: eentje die zich focust op het Gotham City Police Department en zich een jaar eerder afspeelt dan The Batman.

Gotham PD
Terence Winter kreeg oorspronkelijk de mooie taak om de serie te maken als showrunner. Maar hij stapte op en werd vervolgens vervangen door Joe Barton.

In een gesprekje met een fan op Twitter, hintte hij ernaar dat de serie nog altijd in de maak is en zelfs mooi vooruitgang boekt! De serie heeft z'n scenario's namelijk gekregen en ligt nu bij de studio om te kijken of het allemaal goed genoeg is.

De show speelt zich een jaar voor The Batman af, als Bruce Wayne pas net begonnen is als de vleermuisman. Hieronder zie je het gesprek op Twitter:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen