search
Goed nieuws over 'What We Do In The Shadows'
Series / Foto's

Goed nieuws over 'What We Do In The Shadows'

What We Do In The Shadows krijgt een vierde seizoen en dat is nu al opgenomen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
What We Do In The Shadows-acteur Harvey Guillén bevestigt dat de opnames van het vierde seizoen van de hitserie klaar zijn.

De show is gebaseerd op een film uit 2014 van Taika Waititi en Jemaine Clement en een echte mockumentary die draait om vampiers. Sinds What We Do In The Shadows van start ging op FX in 2019, bleek dat de serie echt een grote hit was. Na de conclusie van het derde seizoen deze herfst, lijkt het erop dat de serie niet al te lang op zijn vierde seizoen zal laten wachten.

What We Do In The Shadows
Guillén is te zien als een van de huisgenoten van de vampiers: een menselijke familiar die in vampier en bodyguard Guillermo de la Cruz veranderd is.

Op zijn Instagram-account deelde hij het nieuws. "Vandaag is de laatste dag van de opnames voor seizoen 4. Ik kan niet wachten tot iedereen ziet wat er gebeurt! Wie kijkt er ook naar uit?"

Seizoen 3 eindigde nog met een grote meerdelige cliffhanger die de status quo compleet opschudde. De personages werden uit elkaar gehaald en gingen naar uiteenlopende plekken over heel de wereld.

Je kunt de serie What We Do In The Shadows streamen op Disney+.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen