search
De vampiers keren terug voor 'What We Do In The Shadows' seizoen 3
Series / Nieuws

De vampiers keren terug voor 'What We Do In The Shadows' seizoen 3

Het betreft een vervolg op het beroemde sprookje van Hans Christian Andersen.

Na de eerste twee kritisch bejubelde seizoenen, heeft FX het groene licht gegeven voor een derde seizoen van What We Do In The Shadows, de tv-versie van de gevierde vampier-mockumentary van bedenkers Jemaine Clement en Taika Waititi.

Lees ook: Eerste blik op Mark Hamill als vampier in 'What We Do in the Shadows'!

Het nieuws komt ruim twee weken voordat de laatste aflevering van het tweede seizoen wordt uitgezonden (op 10 juni om precies te zijn). FX onthulde dat de afleveringen van de tweede reeks door gemiddeld 3,2 miljoen mensen werden bekeken, wat ruim 25 procent meer is dan het eerste seizoen.

What We Do In The Shadows is gebaseerd op de gelijknamige mockumentary uit 2014, waarin we een groep vampiers (Waititi, Clement, Jonathan Brugh en Ben Fransham) volgen die samenwonen in het hedendaagse Wellington.

Lees ook: Trailer vampier-serie 'What We Do in the Shadows' seizoen 2

Beroemde gasten
De serie wordt geschreven en geproduceerd door Waititi en Clement. Hoofdrolspelers zijn Matt Berry, Kayvan Novak, Natasia Demetriou en Harvey Guillen.

Een van de leukste aspecten van de serie zijn echter de hoogwaardige cameo's. Zo maakt dit jaar Mark Hamill (Luke Skywalker himself!) zijn opwachting en zagen we in het eerste seizoen Dave Bautista, Evan Rachel Wood, Danny Trejo, Wesley Snipes, Paul Rubens en Tilda Swinton als verschillende typen vampiers.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen