search
Dit brengt 'The Wheel of Time' seizoen 2
Series / Nieuws

Dit brengt 'The Wheel of Time' seizoen 2

The Wheel of Time gaat door met een tweede seizoen op Prime Video.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het voelt alsof we een compleet continent bereisd hebben in het eerste seizoen van de serie The Wheel of Time op Prime Video. Okay, heel gek is dat niet, want ergens hebben we dat ook gedaan.

In aflevering 7, The Dark Along the Ways, zien we hoe de jongens en meisjes uit Two Rivers hun grootste vijand tot nu toe tegenkomen: zichzelf. De Waygate maakt onze helden min of meer kwetsbaar voor Machin Shin, de Black Wind. Maar die zorgt voor heel wat existentiële twijfels en maakt dus niet zozeer dat onze helden uitgeleverd worden aan de heer van het duister. De vraag is nu natuurlijk waar de finale heen gaat, en waar het dan heen gaat.

The Wheel of Time seizoen 2
De Nederlandse acteur Josha Stradowski speelt in de serie de rol van Rand Al'Thor, en sprak tijdens een interview met de site TV Line over wat het nieuwe seizoen brengt.

"Wat kan ik zeggen over seizoen 2?" begon de acteur.

"Seizoen 7 is een grote identiteitsverandering en ik denkd at Rand als personage heel, heel interessant wordt, wetende dat hij de Dragon Reborn is en dat hij de wereld moet redden. Ik kan natuurlijk niet al te veel vertellen, maar ik kijk er heel erg naar uit om te zien dat mensen ervaren hoeveel lagen dit toevoegt aan het bredere verhaal. Niet alleen aan het verhaal van Rand, maar ook de anderen. De wereld wordt ook een stuk complexer en er staat meer op het spel."

Je kunt The Wheel of Time bingen op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen