'The Orville' onthult eerste beeld van seizoen 3

'The Orville' onthult eerste beeld van seizoen 3

De serie The Orville van Seth MacFarlane komt eraan met een nieuw seizoen.

Jim Pedd, 19 december 2021 14:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Bekende en nieuwe gezichten zijn te zien op de brug van The Orville in de eerste foto van het aankomende derde seizoen van de scifi serie.
Op donderdag 10 maart gaat het derde seizoen van de serie van schrijver Seth MacFarlane van start. Dan komen er tien afleveringen in het nieuwe seizoen, met wekelijks een nieuwe aflevering. We volgen weer de crew van het ruimteschip uit de titel, die de mysteries van het universum verkent, evenals de complexiteiten van hun eigen interpersoonlijke relaties.

The Orville-foto
De eerste foto van het derde seizoen werd vrijgegeven door Entertainment Weekly. We zien Capt. Ed Mercer (MacFarlane), Cmdr. Kelly Grason (Adrianne Palicki) en Lt. Gordon Malloy (Scott Grimes) hun gebruikelijke plek innemen. Op de achtergrond observeert Admiral Halsey (Victor Garber) de boel.

En dan zijn er drie nieuwe gezichten te zien in The Orville: Anne Winters als Ensign Charly Burke, evenals Bruce Boxleiter (als President Alcuzan) en Lisa Banes (als Senator Balask).

Check hieronder de foto:The Orville was gedurende de eerste twee seizoenen te zien op FOX. In juli 2019 werd vervolgens bekend gemaakt dat de serie naar Hulu verhuisde voor seizoen 3.

Je kunt The Orville zien op Disney+.
Bron: TVLine

Lees meer over: The Orville, FOX, Seth MacFarlane

Populair nieuws