Prime Video had een drukke serieweek! Dit is allemaal nieuw

Prime Video had een drukke serieweek!

We zetten het complete nieuwe aanbod van Prime Video deze week op een rij.

Jim Pedd, 19 december 2021 15:37

Elke zondag kijken we naar de nieuwe series op Prime Video. Deze week waren dat er weer een boel! We duiken d'r meteen in, beginnend met nieuwe afleveringen. Daarna zetten we de series met nieuwe seizoenen op een rij.

Young Rock (S02E01): Een onverwachte gast laat Dewey zien dat dit het eerste van een hele rits verschrikkelijke kerstfeesten is.

The Wheel of Time (S01E07): Moiraine en haar beschermelingen moeten van hun pad afwijken door een onverwachte ontmoeting. Deze afleiding onthult echter vele dingen – het ware doel van Moiraine, Lan z’n verleden, de breuk die in de groep is ontstaan en de identiteit van de Herrezen Draak.

The Grand Tour (S04E04): In deze tweede lockdownspecial duikt het trio in de bizarre wereld van de Franse autocultuur. Op een epische autoreis door de Welshe heuvels beklimmen ze bergen, ontmantelen ze bommen, hebben ze auto’s met propellers, helikopterstunts en de spannendste race van hun leven tot ze bij het Engelse Kanaal aankomen voor een spetterende climax. En ook een tikkeltje Franse filmhuiscinema.

The Expanse (S06E02): Met een onverwachte passagier aan boord van de Rocinante, ondernemen Holden en de crew een gevaarlijke missie die het machtsevenwicht van de oorlog kan laten verschuiven. Drummer besluit een ongemakkelijke samenwerking aan te gaan. Filip worstelt met zijn schuldgevoelens.

Matroesjka's (seizoen 1 en 2): Raymond Van Mechelen, een Belgische vrouwenhandelaar, rekruteert in Vilnius (Litouwen) met de hulp van lokale talentscouts jonge Russische en Litouwse vrouwen. Oost Europese vrouwen zijn immers erg in trek bij Westerse bordeelbezoekers. België is een gedroomd transitland. De politie is er traag en de immigratiedienst corrupt. Wie durft, kan er altijd wel wat ritselen.

The Ferragnez (aflevering 6-8): Deze documentaireserie duikt in het buitengewone leven van Chiara Ferragni en Fedez. Een authentiek verhaal dat in acht afleveringen duikt in een van de meest opvallende koppels die er maar zijn.

Over Grenzen (seizoen 1): Over Grenzen gaat over de sleutelrol die Nederland en België spelen in de wereldwijde drugsindustrie. In de serie volgen we de ondergrondse strijd die de gespecialiseerde politie voert met machtige drugskartels. Over Grenzen onderzoekt in hoeverre de drugsindustrie inmiddels is doorgedrongen in alle lagen van de maatschappij in Nederland, België en de rest van Europa.

Lees meer over: Prime Video, weekoverzicht

Populair nieuws