Het allerlaatste einde van 'The Witcher' seizoen 2 uitgelegd

Allerlaatste einde 'The Witcher' S2 uitgelegd

Veel gebeurtenissen en personages aan het einde van seizoen 2 dat deel 3 inluidt.

Bram de Groot, 19-12-2021 16:16

Afgelopen vrijdag verscheen het tweede seizoen van The Witcher op Netflix en waarschijnlijk hebben al heel wat fans de acht afleveringen er doorheen gejast. In dit artikel uiteraard SPOILERS met de uitleg van het einde van seizoen twee.
Mocht je denken... Dit wil ik niet weten, dan heb je nu nog tijd om weg te klikken.

Het einde van seizoen 2 van The Witcher introduceert een legioen nieuwe tegenstanders die allemaal op Ciri (Freya Allan) jagen, terwijl ze hét doelwit op het continent wordt vanwege haar mysterieuze, realiteit-springende krachten.

Gelukkig wordt ze beschermd door Geralt (Henry Cavill) en Yennefer (Anya Chalotra), die herenigd zijn en de strijdbijl en hun sluimerende romance lijken - voorlopig - begraven na Yennefers verraad.

Het allerlaatste einde van The Witcher seizoen 2
Het laatste schot van seizoen twee onthult de identiteit van Emhyr var Emreis (Bart Edwards), de keizer van Nilfgaard, ook wel de White Flame genoemd. Hij blijkt Ciri's vader te zijn, voorheen bekend als Duny. Grote kans dat hij de big bad wordt in seizoen drie.

Hij zal concurrentie krijgen om zijn dochter te pakken te krijgen in seizoen 3, want Redanian spymaster Sigismund Dijkstra (Graham McTavish) heeft samengewerkt met de vormveranderende tovenares Philippa Eilhart (Cassie Clare).

Ciri, Geralt en Yennefer kwamen ook oog in oog te staan "‹"‹met de Wild Hunt, een mythisch team van ruiters van de Apocalyps, en de oude heks Voleth Meir, ook bekend als de Deathless Mother, die Ciri bezat en de geesten van Yennefer en Fringilla (Mimi Ndiweni) corrumpeerde.

Al met al veel haken voor een vervolg. Een einde is het seizoen zeker niet. Seizoen drie wordt vanaf begin 2022 opgenomen en hopelijk verschijnt het nieuwe seizoen eind 2022.Bron: comicbook

Lees meer over: The Witcher, Seizoen 2, Henry Cavill, Geralt van Rivia, Rebecca Hanssen, Ciri, Freya Allan

Populair nieuws