search
Hoofdrolspeelster 'Grey's Anatomy' wil ermee stoppen
Series / Nieuws

Hoofdrolspeelster 'Grey's Anatomy' wil ermee stoppen

Ellen Pompeo weet niet meer wat voor verhalen nog verteld kunnen worden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een wat teleurstellend nieuwtje voor fans van de langlopende medische dramaserie Grey's Anatomy. Actrice Ellen Pompeo blijkt er campagne voor te voeren de ABC-serie tot een einde te brengen.

Sterren zijn gekomen en gegaan bij Grey's Anatomy, maar Ellen Pompeo voert de cast al sinds de allereerste aflevering aan. We hebben kunnen zien hoe Meredith Grey begon als stagiair en uiteindelijk eindigde als Chief of General Surgery. Ze heeft te maken gehad met uiteenlopende drama's - van een schietpartij tot de dood van haar echtgenoot Derek Shepherd en het coronavirus.

Grey's Anatomy einde
Natuurlijk is het onvermijdelijk dat Grey's Anatomy ooit tot een einde komt. Immers is de serie zo lang aan het lopen, dat de boel wel eens tot een einde zou moeten komen.

Daar blijkt ook actrice Ellen Pompeo over na te denken. In een interview met Insider vertelde ze dat ze "continu bezig" is "met iedereen overtuigen dat het moet eindigen." Gemakkelijk is dat niet, blijkt:

"Ik voel me heel naïef omdat ik blijf zeggen: 'Wat wordt het verhaal, welk verhaal gaan we nu vertellen?' En iedereen dan reageert met: 'Wat boeit dat nou Ellen? We verdienen er miljoenen aan!'"

Grey's Anatomy zie je op Prime Video. Het achttiende seizoen zou trouwens zomaar het laatste kunnen zijn, want dan loopt het contract van Pompeo af.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen