search
Nog een 'Grey's Anatomy'-personage terug!?
Series / Nieuws

Nog een 'Grey's Anatomy'-personage terug!?

Grey's Anatomy zit boordevol hele toffe momenten de afgelopen twee seizoenen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sara Ramirez laat weten graag terug te willen keren in de serie Grey's Anatomy als Callie Torres. Die rol speelde Ramirez al in het tweede seizoen van de serie.

Grey's Anatomy werd in de loop van 2005 gelanceerd op televisiezender ABC en bedacht door Shonda Rhimes. De serie heeft een hoofdrol voor actrice Ellen Pompeo die de rol van Meredith Grey speelt. De show heeft heel wat personages zien komen en gaan in alle seizoenen.

Grey's Anatomy-terugkeer
Het tweede seizoen werd Callie Torres geïntroduceerd als mogelijke liefde voor George O'Malley. De orthopedisch chirurg werd al snel een fanfavoriet personage en een van de terugkerende LHBTIQA+ personages.

Ramirez verliet de serie na het twaalfde seizoen toen Callie er in de serie voor koos om naar New York City te verhuizen. Meest recentelijk keerden al de personages Derek Shepherd, Ellis Grey en Dr. Addison Montgomery terug.

En nu lijkt het erop dat ook Ramirez terug wil keren als Callie. "Als de sterren allemaal goed staan, en het logisch klinkt zeker. Ik hou van mijn Grey's Anatomy-familie, en ben zo trots op hen en hoe zij transpersonages en non-binaire personages introduceren."

Grey's Anatomy staat in Nederland op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen