search
Dit zijn de grootste onthullingen over 'The Witcher: Blood Origin'
Series / Featured

Dit zijn de grootste onthullingen over 'The Witcher: Blood Origin'

The Witcher: Blood Origin is hopelijk volgend jaar op Netflix te zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft de eerste trailer onthuld voor The Witcher: Blood Origin. In dit artikel duiden we die trailer voor je en leggen we je uit wat je nou eigenlijk allemaal ziet.

De serie The Witcher: Blood Origin duikt in de oorsprong van de Witchers. De Conjunction of the Spheres komt voorbij, de reden waarom mensen en elfen oorlog voeren en hoe monsters in de wereld kwamen. Dat belooft dus wat voor het eerste seizoen van de serie.

De hoofdpersonen
De trailer begint met de blik op een aantal van de personages. Zo zie je Eile voorbij komen, gespeeld door Sophia Brown. Zij is de hoofdpersoon, een zangeres en iemand die met een mes op zoek gaat naar wraak en vergiffenis. Ook Fjall is een van de hoofdpersonen, iemand die lid is van een rivaliserende elfenclan en op zoek is naar vrede en vergiffenis.

En dan is er Scian, een personage van Michelle Yeoh die als mentor dient voor Eile en de laatste van haar nomadische stam van zwaardelfen is. Niemand is zo goed als zij dat is met een zwaard, maar ook niemand heeft zoveel verdriet om met zich mee te dragen. Zij zoekt naar een gestolen heilig zwaard, dat van haar gevallen stam gestolen is en vertrekt op een queeste die grote delen van het Continent zal veranderen.

Duidelijk is dat we daarmee meerdere elfenstammen interactie zien hebben, wat ook meteen betekent dat we een en ander leren over de geschiedenis en het erfgoed van het ras, maar ook over hun val.

De Conjunction of the Spheres
Een van de meest intrigerende shots in de trailer laat de drie hoofdpersonen zien, die naar een groot open en leeg landschap kijken. Je ziet flitsen groen in de hemel, wat hint naar de Conjunction of the Spheres, die de werelden van monsters en mensen bij elkaar bracht.

De strijd tussen mensen en elfen
De elfen zagen de komst van de mensheid als een ziekte. Mensen claimden het land en dreven de elfen richting uitsterven. De trailer laat zien dat die strijd snel en vroeg in hun ontmoetingen al begon, want de drie sterren vechten meteen met een groep menselijke soldaten. Ja, de elfen zijn sterker, maar mensen hebben de macht van getallen aan hun kant.

Verwijzing naar de monoliths
De serie wijst ook naar de monoliths, die een grote rol hebben in het veroorzaken van de Conjunction of the Spheres. (Meer daarover vertellen zou een spoiler zijn.)

De leider van de Wild Hunt
Als laatste zien we kort de leider van de Last Hunt, Eredin, gespeeld door Jacob Collins-Levy. Hij komt van een andere wereld. Zijn volk, de Aen Elle, gebruikten hun krachten om tussen werelden te reizen en te zorgen voor slaven. Hun overvallen kwamen bekend te staan als de Wild Hunt.



Aanbevolen artikelen