Deze grote 'LOST'-cameo begon als een stomme grap

Deze grote 'LOST'-cameo begon als een stomme grap

LOST had een leuke cameo en nu blijkt dat die begon als een grapje.

Jim Pedd, 22 december 2021 om 10:57

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Gastster Carrie Preston vertelt over haar rol in LOST. Het blijkt dat ze haar gastrol in de televisieserie van ABC te danken had aan een grap.
LOST draaide om de groep overlevenden van een verschrikkelijke vliegtuigcrash op een onbewoond eiland. De dramaserie zit vol twists en rustigere afleveringen die echt inzoomen op verschillende personages. En wordt gezien als een van de eerste peak TV-series.

LOST-cameo
Een belangrijk element dat LOST succes bood, is de focus op nieuwe en interessante personages. Ben Linus, gespeeld door Michael Emerson, maakte zo'n indruk dat hij de hele serie af mocht maken. Ben werd de leider van de Others en een van de belangrijkste personages.

Tijdens een interview met EW vertelde Preston over het moment dat ze gecast werd als de moeder van Ben voor een aflevering in het derde seizoen van LOST. Een mooie grap, want Preston is getrouwd met Emerson en bedacht het als grap om meer tijd met haar man door te brengen.

"Het idee was er een paar afleveringen van te maken. Maar toen verwerd hij de voornaamste slechterik," begon Preston over de rol van haar echtgenoot Emerson. "Ik zag Hawaii als de plek die mijn echtgenoot gestolen had. Maar natuurlijk kon niemand daar boos over worden. Dus ik dacht; 'Ik moet een manier vinden om meer tijd door te brengen in hawaii'. Ik maakte de grap: 'Zou het niet hilarisch zijn als ik in een flashback je moeder zou kunnen spelen?' Waarna Michael die grap met de producenten deelde."

"Een week later was er een telefoontje naar mijn manager: 'Kan Carrie Michael's moeder spelen in een flashback?' We lachten ons rot. We dachten: 'Dit is gestoord en een beetje freaky, maar de fans gaan dit geweldig vinden'. Natuurlijk waren er heel wat Oedipus-grappen, zoals: 'je hebt hem altijd bemoederd, maar mag het nu op tv doen' en meer. Ik mocht de jungle in om de geboorte van mijn man te simuleren. Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze dat gedaan hebben."

LOST zie je op Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: LOST, Cameo, ABC

Informatie over de serie: Lost

Populair nieuws