search

Ons nieuws van woensdag 11 februari 2015

Tv-serie 'Uncle Buck' krijgt Afro-Amerikaanse cast
Series / Nieuws

Tv-serie 'Uncle Buck' krijgt Afro-Amerikaanse cast

John Candy speelde de hoofdrol in de oorspronkelijke film uit 1989.

Afgelopen najaar werd onthuld dat ABC een tv-serie ontwikkelt gebaseerd op John Hughes' komische film Uncle Buck uit 1989. Showbiz 411 heeft nu een update over de status van de serie, en weet te melden dat de serie een Afro-Amerikaanse cast zal krijgen. John Candy speelde de hoofdrol in de oorspronkelijke film als het titulaire personage, een lollige, maar nogal onvolwassen oom die zijn gevoel voor verantwoordelijkheid begint te ontdekken wanneer hij op zijn neefjes en nichtjes moet passen.

Uncle Buck moet een half uur durende tv-serie worden. De serie zal geproduceerd worden door Will Packer en Korin Huggins. Brian Bradley en Steven Cragg zullen voor het script zorgen.

In 1990 werd al eens eerder gepoogd om een tv-serie te maken van Uncle Buck. Kevin Meaney speelde toen de hoofdrol in de CBS-serie, die uiteindelijk slechts een seizoen van 22 afleveringen zou duren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste blik op The Joker in 'Gotham'
Series / Video/clip/featurette

Eerste blik op The Joker in 'Gotham'

Nieuwe promo & foto's voor de aankomende aflevering "The Blind Fortune Teller".



De Warner Bros./DC Comics superheldenserie Gotham, uitgezonden door de zender FOX, herbergt flink wat slechteriken. Tot op heden kwamen bijvoorbeeld Carmine Falcone (John Doman), Selina Kyle / Catwoman (Camren Bicondova), Fish Mooney (Jada Pinkett Smith), Oswald Cobblepot / The Pinguin (Robin Lord Taylor) en Edward Nygma / The Riddler (Cory Michael Smith) voorbij.

In bovenstaande promo voor de eerstvolgende aflevering zie je - naar alle waarschijnlijkheid - een eerste blik op The Joker, gespeeld door Cameron Monaghan (Shameless, Vampire Academy, The Giver). Het personage zal volgens IGN voorlopig 'Jerome' heten.

In de aflevering "The Blind Fortune Teller", welke wordt uitgezonden op 16 februari, zijn ook de ouders te zien van Dick Grayson, het personage dat uitgroeit tot Batmans side-kick Robin.

Hieronder ook twee promo-foto's:



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Adhir Kalyan gecast in Fox-serie 'Frankenstein'
Series / Nieuws

Adhir Kalyan gecast in Fox-serie 'Frankenstein'

Een moderne verfilming van Marey Shelley's beroemde verhaal.

Adhir Kalyan (Rules of Engagement, No Strings Attached) is de eerste acteur die gecast is in de Fox-serie Frankenstein. Howard Gordon (24) zal de nieuwe verfilming van het beroemde verhaal van Mary Shelley produceren.

In Frankenstein volgen we Ray Pritchard, een gepensioneerde politieagent zonder enig moraal, die een tweede kans krijgt wanneer hij terug tot leven wordt gebracht. Kalyan speelt een van Ray's scheppers. Hij is een stille en briljante internet-miljardair die een dode man tot leven wekt met de hulp van zijn tweelingzus, die een bio-ingenieur is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Teaser: Steve Coogan is HAPPYish'
Series / Trailer

Teaser: Steve Coogan is HAPPYish'

Nieuwe komedie van Showtime over een man die zich afvraagt of hij ooit nog eens gelukkig zal zijn.



Hierboven vind je een teaser van HAPPYish, een nieuwe komedieserie van Showtime met in de hoofdrol Steve Coogan. Hij speelt Thom Payne, een man van ergens in de veertig die op zijn werk moet zien om te gaan met een baas die een stuk jonger is dan hijzelf. In een cultuur waar de macht in handen is van de jeugd, probeert Thom erachter te komen wat zijn doel nu precies nog is nu er niemand meer naar hem luistert. Ook wil hij weten of hij ooit nog een keer een gelukkig mens wordt.

De rest van de cast bestaat uit o.a. Kathryn Hahn en Bradley Whitford. Gastrollen zijn er voor Ellen Barkin, Carrie Preston, Molly Price en Andre Royo. HAPPYish gaat op 26 april 2015 in première.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste setfoto's 'True Detective' seizoen 2
Series / Foto's

Eerste setfoto's 'True Detective' seizoen 2

We zien Rachel McAdams, Taylor Kitsch en Colin Farrell in actie.

HBO's True Detective keert terug voor een tweede seizoen met een cast die bestaat uit o.a. Colin Farrell, Rachel McAdams, Taylor Kitsch en Vince Vaughn. Het gaat om een gloednieuw verhaal vol misdaad en narigheid. De opnames zijn momenteel volop bezig in Los Angeles en de eerste setfoto's zijn nu te bekijken. Hieronder zie je McAdams, Kitsch en Farrell in actie.

Voor zover we weten volgt het tweede seizoen van True Detective de dood van een corrupte stadsmanager in een fictieve stad in Californië. Dat gebeurt tegen de achtergrond van een baanbrekende transportdeal die de complete staat drastisch kan veranderen. Drie rechercheurs van verschillende steden en overheidsdepartementen moeten de dader vinden, maar ontdekken al snel dat het onderzoek bredere en afgrijselijkere implicaties heeft dan oorspronkelijk gedacht.

McAdams speelt de rol van Ani Bezzerides, een detective met een compromisloze handelswijze waardoor ze geregeld in de problemen komt met anderen waarmee ze moet samenwerken. Kitsch speelt de rol van Paul Woodrugh, een oorlogsveteraan en motoragent die plotseling onderdeel wordt van een schandaal die nooit heeft plaatsgevonden. Farrell speelt de verbitterde en corrupte agent Ray Velcoro, terwijl Vaughn verantwoordelijk is voor het neerzetten van Frank Semyon, een misdadiger die tracht op het rechte pad te komen, maar in gevaar komt als zijn partner wordt vermoord.

De eerste twee afleveringen van seizoen 2 van Nic Pizzolatto's True Detective worden geregisseerd door Justin Lin (Fast Five). Aflevering 3 wordt gemaakt door Janus Metz Pedersen (Armadillo).















Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.