'The Big Guy' op officiële foto's Marvel-serie 'Hawkeye'

De grote slechterik werd in aflevering zes echt onthuld en nu hebben we de foto's.

Bram de Groot, 24-12-2021 18:28

Het mag duidelijk zijn dat dit artikel je flink zal teleurstellen als je de Marvel-serie Hawkeye zonder spoilers zou willen zien. We hebben namelijk de eerste foto's van een van de slechteriken in de serie. Deze werden door Marvel Studios vrijgegeven. Dus ja, SPOILERS!
Met dank aan acteur Vincent D'Onofrio zien we in de MCU-serie de terugkeer van de 'Kingpin of Crime', oftewel Wilson Fisk. Het personage zagen we eerder in Daredevil van Netflix en het lijkt erop dat we gewoon met dezelfde Fisk te maken hebben.

Krijgen we meer Wilson Fisk?
"Als er meer zou komen, dan is dat prima. Maar dat gaat veel verder dan waar ik over nadenk. Ik denk dat hij een veelzijdig personage is, Kingpin. Of Wilson Fisk, moet ik zeggen. En als hij op de juiste manier wordt behandeld, dan kan hij in elk deel van de MCU een rol kunnen hebben," zei D'Onofrio tegenover Rotten Tomatoes over een mogelijk toekomst van het personage in het MCU.

Het personage Wilson Fisk zit in de comics vooral in de verhalen van de Punisher, Spider-Man en Daredevil. Wie weet speelt hij samen met Daredevil in Spider-Man 4 een nieuwe rol, of wie weet keert hij terug in de soloserie Echo.

Seizoen 1 staat nu in zijn geheel op Disney+.Bron: comicbookmovie

Lees meer over: Hawkeye, Jeremy Renner, Hailee Steinfeld, Marvel, Disney, Alaqua Cox, Florence Pugh, Black Widow

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix