search
'CSI: Vegas' schrapte dit moment in seizoen 4
Series / Nieuws

'CSI: Vegas' schrapte dit moment in seizoen 4

CSI: Vegas maakte in dat opzicht een opvallende keuze, maar waarom?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
CSI: Vegas-showrunner Jason Tracey vertelde in een nieuw interview over een scène die uit de serie gehaald was. In aflevering 4 hadden Gil en Sara eigenlijk moeten kussen.

De serie ging in oktober van start als vervolg op het langlopende CSI: Crime Scene Investigation. Het was de vijfde toevoeging aan de franchise. Centraal staat een nieuw team van onderzoekers die de hulp van een paar oude vrienden inroepen om de straten van Sin City veilig te houden als een grote bedreiging het misdaadlab dreigt neer te halen, en duizenden veroordeelde criminelen mogelijk vrijgelaten moeten worden.

CSI: Vegas-kus
In de serie keren William Petersen en Jorja Fox terug als Gil Grissom en Sara Slide. In aflevering 4 onderzoeken ze een lichaam dat opgegraven wordt in de luau put van een hotel met Hawaii als thema.

Kijkers hadden een moment van intimiteit verwacht van de twee getrouwde forensisch experts, Gil en Sara, dat al geteased werd in de promo. De beelden lieten zien dat ze bijna kusten. Maar het moment werd volgens Tracey met reden geschrapt:

"Als je iets opneemt en de mensen achter de promo's krijgen dat in handen, vinden ze dit een mooi moment om mee te nemen. Maar vanuit het verhaal denk ik dat als het publiek ziet wat we nog gaan maken, ze begrijpen dat we dit even hebben laten zitten. Het mooiste moet je voor het laatst bewaren."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen