'The Boys' seizoen 3 krijgt een orgie en gestoorde afleveringen

'The Boys' seizoen 3 krijgt een orgie

Het derde seizoen van de hitserie The Boys wordt een grote gestoorde dollemansrit.

Jim Pedd, 25 december 2021 09:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Boys-showrunner Eric Kripke belooft in een nieuw interview dat het derde seizoen van de Prime Video-serie "een boel gestoordheid" zal bevatten.
De Amazon-serie ging in 2019 van start en bleek een unieke en behoorlijk bloederige kijk op het superheldengenre. Centraal staat een stel mensen die proberen de superhelden van de wereld aan te pakken - die zijn namelijk helemaal niet zo'n helden als ze doen voorkomen.

The Boys wordt gestoorder dan ooit
Seizoen 1 wist al behoorlijk te choqueren en seizoen 2 bracht heel wat gestoorde momenten met zich mee. Maar seizoen 3 gaat nog een stap verder.

Kripke sprak met TV Guide over het aankomende seizoen en beloofde dat het publiek heel wat moois kan verwachten, waaronder een orgie en iets heel gestoords:

"Er zit zeker een boel gestoordheid in. Het is geen geheim dat we een aflevering over het Herogasm uit de comics maken; die gigantische superheldenorgie. En we doen iets in de eerste aflevering dat echt het gestoordste is dat we gedaan hebben. Misschien is dat wel het meest gestoorde wat mensen ooit geprobeerd hebben te doen."

The Boys zie je op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Boys, Eric Kripke, Amazon, Prime Video

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws