search

Ons nieuws van zaterdag 25 december 2021

Netflix kwam deze week met 13 nieuwe series: Dit zijn ze
Series / Featured

Netflix kwam deze week met 13 nieuwe series: Dit zijn ze

Check hier wat je allemaal nieuw kan zien op Netflix sinds deze week.

Elke vrijdag kijken we terug om de voorgaande week op Netflix. Wat is er zoal nieuw toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst? Waar we de voorgaande paar weken geregeld meer dan vijftien nieuwe series zagen, is het deze week iets minder.

Undercover (S03E05): Peter weet niet wie hij kan vertrouwen en vraagt een oude bondgenoot om hulp. Serkans wantrouwen groeit. Danielle is bezorgd en wil dat Ferry de waarheid vertelt.

Elite Short Stories: Samuel Omar: Nu in remissie, brengt Ander zijn zomer door met het helpen van Alexis - zijn chemopartner.

Emily in Paris (seizoen 2): Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren.

Elite Short Stories: Patrick: Patrick's reis naar een hutje in de bussen tijdens de feestdagen leidt tot een onverwachte maar grote uitkomst.

The Silent Sea: Een wetenschapper gaat mee op missie naar een verlaten ruimtestation op de maan om mysterieuze specimens op te halen. Haar zus kwam daar door een ongeluk om het leven.

Single's Inferno: Op een verlaten eiland zoeken flirtende singles naar de liefde, want alleen als stelletje kunnen ze het eiland verlaten voor een romantische date in het paradijs.

Gomorra (5 seizoenen): Maffia-activiteit in Napels staat centraal in deze serie, die zich richt op de interne strijd nadat het hoofd van een familie gevangen is genomen.

The Girl From Oslo (1 seizoen): Als haar dochter wordt ontvoerd, reist een Noorse diplomaat naar het Midden-Oosten. Ze vertrouwt op oude vrienden en een groot geheim om haar dochter te helpen bevrijden.

Badanamu Pop (1 seizoen): Spring, dans en feest met Bada en zijn schattige vriendjes in deze serie geweldige meezingers die zowel educatief als leuk zijn!

WWII in Color: Road to Victory: Aangrijpend historisch beeldmateriaal en deskundig commentaar bieden diepgaande inzichten in de leidende figuren en beslissende keerpunten in de Tweede Wereldoorlog.

Reflection of You: Het begeerlijke leven van een succesvolle schilder begint af te brokkelen wanneer een knappe jonge vrouw en voormalige vriendin opduikt als een schaduw van zichzelf.

The King's Affection: Wanneer de kroonprins wordt vermoord, bestijgt zijn tweelingzus de troon. Ze probeert haar identiteit en gevoelens voor haar eerste echte liefde strikt geheim te houden.

Madre solo hay dos: Nadat ze hebben ontdekt dat hun baby's bij de geboorte zijn verwisseld, bedenken twee vrouwen een plan voor hun nieuwe leven: ze vormen één bijzonder gezin.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grote geheimen op gave poster 'Superman & Lois' seizoen 2
Series / Posters

Grote geheimen op gave poster 'Superman & Lois' seizoen 2

De superheldenserie Superman & Lois start binnenkort aan het tweede seizoen op The CW.

Alweer bijna een jaar geleden startte binnen het Arrowverse de nieuwe serie Superman & Lois, een spin-off van Supergirl. Over zo'n twee weken start het tweede seizoen waarin het gezin Kent voor nieuwe uitdagingen in Smallville staat. Groot en klein.

De eerste aflevering werd geregisseerd door Gregory Smith en geschreven door Brent Fletcher en Todd Helbing. Op 11 januari start het tweede seizoen van Superman & Lois op The CW. Helaas kun je de serie nergens in Nederland streamen. Hieronder de titel en synopsis van aflevering één en het affiche voor het nieuwe siezoen.

What Lies Beneath
Seizoen twee begint met de nasleep van de schokkende afloop van de confrontatie tussen Tal-Rho (Adam Rayner) en Superman (Tyler Hoechlin) in Smallville. Lois (Elizabeth Tulloch) en Clark worstelen als een stel, terwijl Chrissy (Sofia Hasmik) zich kan vinden in het runnen van The Smallville Gazette met Lois.

Jonathan (Jordan Elsass) staat voor nieuwe uitdagingen op het voetbalveld en de geheimen dreigen de groeiende relatie tussen Jordan (Alex Garfin) en Sarah (India Navarrette) te verstoren. Ondertussen maakt Kyle (Erik Valdez) zich zorgen over Lana's (Emmanuelle Chriqui) betrokkenheid bij een nieuwe burgemeesterskandidaat. Ten slotte proberen John Henry Irons (Wole Parks) en zijn dochter Natalie (Tayler Buck) van deze nieuwe aarde hun thuis te maken.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans moeten helaas langer wachten op 'Star Trek: Discovery'
Series / Nieuws

Fans moeten helaas langer wachten op 'Star Trek: Discovery'

Het vierde seizoen van Star Trek: Discovery wordt in twee delen geknipt.

Een paar jaar geleden verscheen tot vreugde van vele Star Trek-fans de serie Star Trek: Discovery. Ondertussen zijn we aanbeland bij het vierde seizoen van de serie die wordt uitgezonden op Paramount+. Nu is er een korte break aangekondigd.

Helaas is die streamingdienst Paramount+ nog altijd niet in Nederland te vinden. Star Trek: Discovery was lange tijd wel te volgen op Netflix, maar helaas is de serie daar niet in de catalogus op te snorren.

Seizoen 4 even op een break
Paramount+ heeft aangekondigd dat het vierde seizoen na de zevende aflevering, te zien vanaf 30 december op Paramount+, even een korte onderbreking krijgt. De tweede helft keert namelijk terug vanaf 10 februari. Op 17 maart wordt het seizoen afgerond.

In de tussenliggende periode worden de laatste vijf afleveringen van de animatieserie Star Trek: Prodigy online gezet. De première van seizoen twee van Star Trek: Picard lijkt met dit nieuws ook te zijn uitgesteld. Star Trek: Strange New Worlds zou starten na Picard meent Gizmodo.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'Star Wars'-serie start over 4 dagen op Disney+
Series / Nieuws

Nieuwe 'Star Wars'-serie start over 4 dagen op Disney+

Gave nieuwe beelden uit de volgende Star Wars serie op Disney+.

In 2022 kunnen we waarschijnlijk drie nieuwe Star Wars-series op Disney+ verwachten en eigenlijk zijn het er vier. Op 29 december start namelijk The Book of Boba Fett waardoor het grootste gedeelte van die serie in 2022 te zien is.

De zevendelige Star Wars-series is een spin-off die zich richt op vooral Boba Fett (Temuera Morrison) en Fennec Shand (Ming-Na Wen). In de slotscène van The Mandalorian eisten ze hun plek op in Tatooine, de bekende woestijnplaneet uit het Star Wars-universum.

Vanaf 4 dagen op Disney+
En die 29e komt nu heel dichtbij. Aankomende woensdag debuteert namelijk de eerste aflevering en nu hebben we hieronder een nieuwe trailer, met de titel Arrival. Ook nu weer veel actie met Boba Fett en co.



Hieronder zie je de special look Throne, ook met veel (nieuwe) beelden uit de serie van regisseurs Robert Rodriguez, Jon Favreau, Bryce Dallas Howard en Dave Filoni. In 2022 volgen de series Obi-Wan Kenobi, Andor en The Mandalorian (seizoen 3).




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Hawkeye'-regisseur wil dolgraag een tweede seizoen maken
Series / Nieuws

'Hawkeye'-regisseur wil dolgraag een tweede seizoen maken

Zullen Disney en Marvel de serie over de Avenger een tweede seizoen gunnen?

Voordat hij een aantal afleveringen van Hawkeye regisseerde, werkte Rhys Thomas voornamelijk aan komedies. Met de nieuwe MCU-serie heeft hij echter laten zien dat actie hem ook zeer goed ligt.

Gezien de positieve ontvangst van Hawkeye, zou je zeggen dat het logisch is dat er een tweede seizoen komt en dat Thomas opnieuw van de partij is. Toch beraadt Marvel zich hier momenteel nog over.

Veel kijkers van Hawkeye hadden waarschijnlijk verwacht dat aan het einde van de seizoenfinale zou worden aangekondigd dat er een tweede seizoen komt, zoals bij Loki het geval was. Jammer genoeg was dit niet zo. Dit wel echter niet zeggen dat Marvel niet nadenkt over de toekomst van Jeremy Renner en Hailee Steinfeld als respectievelijk Clint Barton en Kate Bishop.

Gewillige regisseur
Regisseur Thomas heeft in elk geval laten blijken dat hij dolgraag zou terugkeren voor een tweede seizoen van Hawkeye:

"Ik mag helaas niks kwijt over toekomst in de traditie van geheimzinnigheid. Je weet nooit hoe een serie wordt ontvangen, maar wij zijn erg blij dat mensen er zo van hebben genoten. Het is ook geweldig dat Hailee's personage zo is omarmt en nu onderdeel uitmaakt van het MCU. Ik ben heel benieuwd hoe dat personage zich verder gaat ontwikkelen. Ik zou dan ook dolgraag terugkeren naar de wereld van het MCU."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ maakte er een drukke week van en rondde een serie af deze week
Series / Featured

Disney+ maakte er een drukke week van en rondde een serie af deze week

Disney+ voegde weer heel wat nieuwe series toe de afgelopen week.

Elke zaterdag zetten we voor je op een rij wat allemaal nieuw is toegevoegd aan het aanbod van Disney+. Het waren weer wat mooie toevoegingen, die dit een behoorlijk prima kerst maken voor abonnees op Disney+!

What We Do in the Shadows (S03E09): Colin is jarig en een vampier neemt afscheid.

The Wonder Years (S01E01): De familie brengt een eerbetoon aan Pops.

The Big Leap (S01E04): De eerste trailer van de show zorgt voor spanning.

Hawkeye (S01E06): De samenwerking tussen Clint en Kate wordt op de proef gesteld.

Dopesick (S01E08): Rick en Randy's strafrechtelijk onderzoek bedreigt nu het imperium van Richard Sackler.

American Horror Story (S10E10): Mamie neemt de touwtjes in handen. Het lot van de toekomst wordt onthuld.

Dollface (seizoen 1): Een jonge vrouw is net gedumpt door haar oude vriend. Met haar eigen verbeelding betreedt ze opnieuw de wereld van vrouwen om de vriendschappen die ze achterliet nieuw leven in te blazen.

Feud (seizoen 1): Feud is een original van producent Ryan Murphy over de klappen die zijn gevallen tijdens memorabele conflicten.

The Pier (seizoen 1 en 2): Alejandra onthult haar ware identiteit aan Verónica en beide vrouwen nemen een andere rol aan: Verónica de minnares wordt de bedrogene en Alejandra die haar man wil begrijpen wordt een hedonist.

Warren (seizoen 1): Warren Thompson is een betweterige rij-instructeur van midden vijftig met een baan die hij niet leuk vindt en een gezin waar hij nooit om heeft gevraagd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Wheel of Time': Dit betekent het einde van de megahit
Series / Featured

'The Wheel of Time': Dit betekent het einde van de megahit

The Wheel of Time heeft z'n eerste seizoen met groot succes afgerond.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van The Wheel of Time stelt ons voor aan een grote wereld vol machtige groepen en individuen. Moiraine van de Aes Sedai komt steeds dichter bij haar doel van het vinden van de Dragon Reborn en de invloed van de Dark One groeit gestaag.

De finale komt met een stand-off tussen twee formidabele krachten en duikt in de tijdlijn van deze epische fantasyserie. In dit artikel leggen we je uit wat nou gebeurd is in de seizoensfinale.

The Wheel of Time-finale
In dit artikel vertellen we je wat er allemaal gebeurt:

1. In een flashback duiken we 3.000 jaar terug in de tijd, als Lews Therin (een mannelijke Aes Sedai) het doden van de Dark One noemt. Een vrouwelijke Aes Sedai waarschuwt hem daartegen, maar hij gaat toch door.

2. In het heden wordt de stad Shienar aangevallen door een groot leger van Trollocs. De koning komt om het leven, maar zijn zus verzamelt alle magiërs in het koninkrijk (waaronder ook Nynaeve en Egwene) om de horde terug te dringen. De magie van hen allen helpt het leger te verslaan maar de meeste magiërs komen om het leven.

3. Intussen steelt een Darkfriend genaamd Padan Fain samen met twee Fades een doosje met iets dat voor de Dragon Reborn was.

4. Moiraine en Rand reizen door de Blight en betreden het Eye of the World. Daar krijgt Rand visioenen van de Dark One, die hem wil overtuigen zich bij hem te voegen. Dat weigert Rand, die zijn krachten gebruikt (dankzij een Sa'angreal van Moiraine), om de Dark One te verbannen.

5. Rand vraagt Moiraine de anderen te vertellen dat hij dood is gegaan in het Eye of the World, en vertrekt. Lan arriveert en vindt Moiraine daar, ernstig verzwakt. Ze vertelt hem dat Rand weg is en zij geen magie meer voelt.

6. Aan het einde van het seizoen zien we een strand dat aangevallen wordt door een vloot van schepen met magiërs aan boord.

7. Moiraine heeft inderdaad haar krachten verloren en moet leven zonder de One Power. Dat is bizar, want zij zou nu gestoord kunnen worden (want dat gebeurt met mensen die ge-genteld worden) en dat hint op een mogelijk duister lot voor het personage.

8. Padan Fain steelt de Horn of Valere. Een machtig artefact dat gebruikt wordt door de Dragon Reborn om hulp in te roepen en de Dark One te verslaan. Geen wonder dus dat deze Darkfriend 'm probeert te stelen (met succes).

9. Nynaeve raakt door de grote krachten die ze gebruikt gewond. Maar gelukkig gaat ze niet dood, want Egwene helpt haar.

10. Het wordt niet vertoond, maar het lijkt erop dat Nynaeve de enige is die hersteld van haar verwondingen.

De serie The Wheel of Time telt nu acht afleveringen die je allemaal op Prime Video kan zien. Er komt een tweede seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze Netflix-hit scoort nu ineens heel slecht bij de kijker
Series / Nieuws

Deze Netflix-hit scoort nu ineens heel slecht bij de kijker

Seizoen 2 van The Witcher heeft een opvallend slechte score op Rotten Tomatoes.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Witcher seizoen 2 is een monsterhit voor Netflix. in dat opzicht is het verrassend om te zien dat de serie een verrassend lage Audience Score heeft op Rotten Tomatoes.

Op het moment van schrijven heeft The Witcher seizoen 2 een indrukwekkende Critics Rating van 94% (op basis van 47 recensies). Maar van de 2.126 publieksratings voor het tweede seizoen van The Witcher, was slechts 62 procent positief. Een stuk minder.

Wat is er mis?
The Witcher heeft in het tweede seizoen een lineair verhaal, wat niet geldt voor het eerste seizoen. Ook zie je dat de hoofdrolspelers allemaal veel scherper hun rollen spelen, met meer zelfvertrouwen. Bovendien is de productiewaarde beter dan wat we tot nu toe zagen.

Maar waar gaat het dan mis? Fans van het bronmateriaal lijken er vooral moeite mee te hebben dat het nieuwe seizoen "het grote potentieel vermindert en verspilt", schrijft gebruiker 'Kiara K. Sad'.

We lezen ook mensen die aangeven het gevoel te hebben dat Lauren Schmidt Hissrich "niet goed genoeg was voor deze taak". Er zijn zaken veranderd aan het bronmateriaal en dat kunnen ze niet waarderen.

De eerste twee seizoenen van The Witcher staan op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit spijt de maker van 'The Witcher' enorm aan seizoen 1
Series / Nieuws

Dit spijt de maker van 'The Witcher' enorm aan seizoen 1

The Witcher seizoen 1 had het anders kunnen (en moeten) doen met Ciri.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Witcher-showrunner Lauren Schmidt Hissrich vertelde in een interview dat ze spijt heeft van het vrij minimale verhaal van Ciri in het eerste seizoen van de Netflix-serie.

Freya Allan speelt de rol van Princess Cirilla, de kroonprinses van Cintra in de Netflix-serie. Zij vlucht weg uit haar huis als het koninkrijk Nilfgaard iedereen daar begint te doden. Tijdens haar vlucht en zoektocht naar veiligheid, komt Ciri uiteindelijk op het pad van Geralt of Rivia, monsterjager.

The Witcher-spijt
Het tweede seizoen van The Witcher geeft Ciri een veel grotere rol dan het eerste. Geralt neemt haar mee naar zijn thuis Kaer Morhen, waar ze samen met de Witchers haar training begint.

In dit alles heeft Ciri een veel grotere rol, wat voor Hissrich een manier was om het personage recht aan te doen. "Ik moet zeggen dat we in het eerste seizoen niet genoeg aandacht aan Ciri's verhaal besteed hebben," begon Hissrich een interview.

"We hebben daarom ons uiterst best gedaan dat te verbeteren en ervoor te zorgen dat Ciri echt veel meer te doen krijgt. Freya kan het personage nu dus ook echt goed verkennen. Ook zet het 't feit dat Ciri steeds belangrijker wordt in de serie naarmate deze vordert duidelijk op. Iedere fan van de boeken kan je vertellen dat zij centraal komt te staan en dat wilden we goed opzetten."

The Witcher binge je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Wheel of Time' seizoen 2 heeft goed nieuws voor je
Series / Nieuws

'The Wheel of Time' seizoen 2 heeft goed nieuws voor je

Het tweede seizoen van The Wheel of Time is al deels opgenomen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van The Wheel of Time is al een mooi eind onderweg met de post-productie. Dat onthulde een van de bazen van Amazon.

De serie boekte met de eerste acht afleveringen (die gebaseerd waren op het boek The Eye of the World van schrijver Robert Jordan) een groot succes. Centraal staat Moiraine, die toebehoort aan een groep magische vrouwen genaamd de Aes Sedai. Zij verzamelt een groep jonge mensen van wie ze denkt dat er eentje de Dragon Reborn is; die de wereld moet redden of kan vernietigen.

The Wheel of Time seizoen 2
Al in mei 2021 besloot Prime Video om de serie The Wheel of Time een tweede seizoen te gunnen. Vernon Sanders, die Head of Global TV bij Amazon Studios is, vertelde in een interview dat het heel snel gaat met de serie.

"We hebben het nog altijd over wanneer seizoen 2 zijn première zal beleven," begon Sanders. "Rafe en zijn team hebben ons net de eerste versies van de eerste afleveringen van seizoen 2 gestuurd. Ik kan niet wachten tot het publiek ziet wat we voor hen in petto hebben."

Sanders bedoelt vermoedelijk dat 2 of 3 afleveringen klaar zijn op dit moment. Daarmee nadert de serie dus de afronding van 25 procent van z'n afleveringen. Dat is mooie vooruitgang.

The Wheel of Time kan je op Prime Video zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Sons of Anarchy'-ster stapte om deze reden zo plotseling en onverwacht op
Series / Nieuws

'Sons of Anarchy'-ster stapte om deze reden zo plotseling en onverwacht op

Taylor Sheridan stapte op bij Sons of Anarchy en deed dat met goede reden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hollywood-talent Taylor Sheridan stapte al na het derde seizoen van Sons of Anarchy op. De hitserie van showrunner Kurt Sutter duurde nog vier seizoenen langer voort.

Sheridan speelde de rol van Deputy Chief David Hale, een van de lokale agenten die probeerde de Sons of Anarchy op hun illegale activiteiten aan te pakken. Hoewel Hale een goeierik is gezien zijn beroep, zette Sons of Anarchy hem vaak neer als de antagonist. Zelfs als ze hem tegenover Chief Wayne Unser zetten, die de bende vaak hielp. Sheridan was in 21 afleveringen te zien, voordat Hale dood ging.

Waarom ging hij weg?
Tijdens een interview met Deadline ging Sheridan in op het "oneerlijke salaris" dat "minder was dan zo'n beetje elke andere persoon" op Sons of Anarchy.

Sheridans advocaat vroeg om meer geld, maar kreeg te horen dat hij "niet meer waard" was. En dus stapte hij op:

"Toentertijd boden ze mij iets aan dat voor mij als een heel oneerlijk salaris voelde. Het was niet genoeg voor mij om met mijn tweede baan te stoppen. Dus de zakelijk advocaat, die ik niet bij naam zal noemen, zei tegen die van mij - nadat die had gezegd: 'Er zijn kids bij Cartoon Network die meer verdienen dan je deze man aanbiedt' - het volgende: 'Ik weet het en waarschijnlijk verdient hij ook wel meer, maar weet je wat? Hij is het niet waard. Er zijn er 50 van hem. Hij is nummer 11 op de call sheet. Dat is wat die man is en alles wat hij ooit zal zijn'. En dat is waarom ik ermee stopte. Omdat ik niet de rest van mijn leven nummer 11 wilde zijn."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys' seizoen 3 krijgt een orgie en gestoorde afleveringen
Series / Nieuws

'The Boys' seizoen 3 krijgt een orgie en gestoorde afleveringen

Het derde seizoen van de hitserie The Boys wordt een grote gestoorde dollemansrit.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Boys-showrunner Eric Kripke belooft in een nieuw interview dat het derde seizoen van de Prime Video-serie "een boel gestoordheid" zal bevatten.

De Amazon-serie ging in 2019 van start en bleek een unieke en behoorlijk bloederige kijk op het superheldengenre. Centraal staat een stel mensen die proberen de superhelden van de wereld aan te pakken - die zijn namelijk helemaal niet zo'n helden als ze doen voorkomen.

The Boys wordt gestoorder dan ooit
Seizoen 1 wist al behoorlijk te choqueren en seizoen 2 bracht heel wat gestoorde momenten met zich mee. Maar seizoen 3 gaat nog een stap verder.

Kripke sprak met TV Guide over het aankomende seizoen en beloofde dat het publiek heel wat moois kan verwachten, waaronder een orgie en iets heel gestoords:

"Er zit zeker een boel gestoordheid in. Het is geen geheim dat we een aflevering over het Herogasm uit de comics maken; die gigantische superheldenorgie. En we doen iets in de eerste aflevering dat echt het gestoordste is dat we gedaan hebben. Misschien is dat wel het meest gestoorde wat mensen ooit geprobeerd hebben te doen."

The Boys zie je op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings' heeft gevolgen voor 'The Wheel of Time' seizoen 2
Series / Nieuws

'Lord of the Rings' heeft gevolgen voor 'The Wheel of Time' seizoen 2

The Wheel of Time komt niet uit wanneer je zal hopen door LOTR.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De kijkcijfers van The Wheel of Time blijken gigantisch hoog te zijn. Maar dat wil niet zeggen dat de serie snel zijn tweede seizoen vrijgeeft.

De serie The Wheel of Time van showrunner Rafe Judkins is gebaseerd op de veertien boeken tellende reeks van Robert Jordan. De televisieserie werd enorm goed bekeken en fans waren dan ook blij om te weten dat de serie al in mei 2021 een tweede seizoen kreeg. Volgend jaar zou dat goed te zien kunnen zijn, ware het niet dat Prime Video in september 2022 een Lord of the Rings-serie lanceert.

The Wheel of Time-release
Fans van de twee fantasyseries moeten voorlopig even wachten om te zien wanneer de reeksen te zien zijn. Amazon Studios' Head of Gloval TV Vernon Sanders vertelde in een interview wat het succes van The Wheel of Time kan betekenen voor de toekomst.

Tijdens een interview met TV Line erkende Sanders hoe belangrijk het voor fans is om dit soort series te kunnen zien. Dat Lord of the Rings in september van start gaat, betekent vermoedelijk dat The Wheel of Time niet in november van start kan gaan:

"We gaan heel zorgvuldig overwegen wanneer we deze series vrijgeven. In onze gedachten zijn het twee verschillende series, maar we zijn ook allemaal genrefans en kijken uit naar de content die we kunnen aanbieden. Denk maar aan deze twee, aan The Expanse en The Boys en Carnival Row en de serie die we volgend jaar maken met Jonathan Nolan en Lisa Joy, The Peripheral. We kijken enorm uit naar de toekomst."

The Wheel of Time binge je op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'CSI: Vegas' schrapte dit moment in seizoen 4
Series / Nieuws

'CSI: Vegas' schrapte dit moment in seizoen 4

CSI: Vegas maakte in dat opzicht een opvallende keuze, maar waarom?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
CSI: Vegas-showrunner Jason Tracey vertelde in een nieuw interview over een scène die uit de serie gehaald was. In aflevering 4 hadden Gil en Sara eigenlijk moeten kussen.

De serie ging in oktober van start als vervolg op het langlopende CSI: Crime Scene Investigation. Het was de vijfde toevoeging aan de franchise. Centraal staat een nieuw team van onderzoekers die de hulp van een paar oude vrienden inroepen om de straten van Sin City veilig te houden als een grote bedreiging het misdaadlab dreigt neer te halen, en duizenden veroordeelde criminelen mogelijk vrijgelaten moeten worden.

CSI: Vegas-kus
In de serie keren William Petersen en Jorja Fox terug als Gil Grissom en Sara Slide. In aflevering 4 onderzoeken ze een lichaam dat opgegraven wordt in de luau put van een hotel met Hawaii als thema.

Kijkers hadden een moment van intimiteit verwacht van de twee getrouwde forensisch experts, Gil en Sara, dat al geteased werd in de promo. De beelden lieten zien dat ze bijna kusten. Maar het moment werd volgens Tracey met reden geschrapt:

"Als je iets opneemt en de mensen achter de promo's krijgen dat in handen, vinden ze dit een mooi moment om mee te nemen. Maar vanuit het verhaal denk ik dat als het publiek ziet wat we nog gaan maken, ze begrijpen dat we dit even hebben laten zitten. Het mooiste moet je voor het laatst bewaren."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.