'Lord of the Rings' heeft gevolgen voor 'The Wheel of Time' seizoen 2

LOTR heeft effect op The Wheel of Time seizoen 2

The Wheel of Time komt niet uit wanneer je zal hopen door LOTR.

Jim Pedd, 25 december 2021 08:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De kijkcijfers van The Wheel of Time blijken gigantisch hoog te zijn. Maar dat wil niet zeggen dat de serie snel zijn tweede seizoen vrijgeeft.
De serie The Wheel of Time van showrunner Rafe Judkins is gebaseerd op de veertien boeken tellende reeks van Robert Jordan. De televisieserie werd enorm goed bekeken en fans waren dan ook blij om te weten dat de serie al in mei 2021 een tweede seizoen kreeg. Volgend jaar zou dat goed te zien kunnen zijn, ware het niet dat Prime Video in september 2022 een Lord of the Rings-serie lanceert.

The Wheel of Time-release
Fans van de twee fantasyseries moeten voorlopig even wachten om te zien wanneer de reeksen te zien zijn. Amazon Studios' Head of Gloval TV Vernon Sanders vertelde in een interview wat het succes van The Wheel of Time kan betekenen voor de toekomst.

Tijdens een interview met TV Line erkende Sanders hoe belangrijk het voor fans is om dit soort series te kunnen zien. Dat Lord of the Rings in september van start gaat, betekent vermoedelijk dat The Wheel of Time niet in november van start kan gaan:

"We gaan heel zorgvuldig overwegen wanneer we deze series vrijgeven. In onze gedachten zijn het twee verschillende series, maar we zijn ook allemaal genrefans en kijken uit naar de content die we kunnen aanbieden. Denk maar aan deze twee, aan The Expanse en The Boys en Carnival Row en de serie die we volgend jaar maken met Jonathan Nolan en Lisa Joy, The Peripheral. We kijken enorm uit naar de toekomst."

The Wheel of Time binge je op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Wheel of Time, Lord of the Rings, Prime Video, Amazon

Populair nieuws