Deze Netflix-hit kan toch terugkeren voor een derde seizoen

Jonathan Groff gelooft wel dat er meer Mindhunter gemaakt kan worden.

Jim Pedd, 26-12-2021 09:14

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Jonathan Groff speelt de hoofdrol in Netflix-serie Mindhunter. Hij is er zeker van dat zijn mede-castleden allemaal terug zullen keren voor het derde seizoen als dat mogelijk gemaakt kan worden.
Groff was te zien als FBI Special Agent Holden Ford in de Netflix-serie, die gebaseerd is op het gelijknamige boek uit 1995. Daarin volgen we de protagonisten die de Behavioral Science Unit van de FBI Academy in Quantico, Virginia, op helpen zetten. Ze doen onderzoek naar seriemoordenaars en willen hun psychologie begrijpen.

Mindhunter seizoen 3?
De serie Mindhunter is gemaakt door Joe Pernhall en geproduceerd door David Fincher. De serie werd behoorlijk geprezen, maar trok niet genoeg kijkers op Netflix om een derde seizoen te rechtvaardigen. De kosten waren daar te hoog voor.

Jonathan Groff sprak in het kader van The Matrix Resurrections met de site The Hollywood Reporter. Hem werd gevraagd naar de toekomst van Mindhunter, waarna hij aangaf "meteen terug te keren" als Fincher nog een seizoen wil maken.

"Het moment dat hij zegt dat hij er nog een wil maken, dan doe ik het echt meteen. Er is zo'n verering voor Fincher. Ik kan mij niet voorstellen dat iemand in de cast dat niet direct zou doen."

Mindhunter seizoen 1 en 2 zie je op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Jonathan Groff, Mindhunter, Netflix, David Fincher

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Langverwachte Marvel-serie pas in 2025 te zien

Langverwachte Marvel-serie pas in 2025 te zien

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in