De grootste Netflix-serie ooit komt snel terug

De grootste Netflix-serie ooit komt snel terug

Bridgerton komt in maart dan eindelijk met z'n tweede seizoen, eindelijk!

Jim Pedd, 26 december 2021 11:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix vierde gisteren de eerste verjaardag van de hitserie Bridgerton. Dat deed men met een video waarin de cast samenkomt en een cadeau krijgt van Lady Whistledown. Met een mooie verrassing voor ons fans!
In de video kondigde Netflix aan dat het tweede seizoen van Bridgerton - verfilming van de gelijknamige boeken van Julia Quinn - op 25 maart 2022 te zien is op Netflix. Een mooi kerstcadeau voor iedereen die gespannen heeft zitten wachten op het volgende hoofdstuk in de Bridgerton-saga.

Bridgerton seizoen 2
Bridgerton voegde vier nieuwe castleden toe aan de cast tussen het eerste en tweede seizoen en kondigde aan dat hoofdrolspeler Regé-Jean Page niet terugkeert voor een nieuw seizoen.

De serie Bridgerton focust zich in de toekomst op andere personages en andere relaties. Voor fans en voor uitvoerend producent Shonda Rhimes was dat een grote verrassing.

Bridgerton is een verfilming van de boekenreeks van Julia Quinn, die draait om een reeks aan elkaar verbonden personages. Zij leven in een fictieve versie van de Engelse high society tijdens de Regency-era. Elk boek focust zich op een andere relatie.

Het tweede seizoen van Bridgerton draait om Anthony Bridgerton, gespeeld door Jonathan Bailey.


Bron: ComicBook

Lees meer over: Bridgerton, Netflix, seizoen 2

Populair nieuws