Verrassende nieuwe nummer 1 op Netflix deze week

Verrassende nieuwe nummer 1 op Netflix deze week

The Witcher is nu al van de troon gestoten op Netflix; dat ging wel erg snel.

Jim Pedd, 26 december 2021 11:44

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vorige week was The Witcher nog de nummer één op Netflix. Maar krap een week na de release van het tweede seizoen is de immens populaire serie al van de troon gestoten door een nieuwe serie op de streamingdienst.

Dat is opvallend, want The Witcher was twee jaar geleden de grootste serie ooit op Netflix. Inmiddels is de tweede reeks te zien en die doet het dus wat minder goed. De tweede stek is nu dus gereserveerd voor de show. Emily in Paris nam met zijn tweede seizoen de plek op de troon in. Hekkensluiter is wederom Undercover seizoen 3.

De top drie
Dit is de top drie van deze week:

1. Emily in Paris (seizoen 2): De avonturen van Emily in Parijs gaan weer door. Ze settelt langzaamaan in de Franse hoofdstad. En wederom is de serie heerlijk humoristisch en stiekem best vilein.

2. The Witcher (seizoen 2): Een lineair verhaal en meer focus op Ciri en haar bizar grote krachten. The Witcher bouwt meer op van de wereld en zet het derde seizoen heel duidelijk op.

3. Undercover (seizoen 3): De show rond Ferry Boumans staat sinds deze weer begonnen is elke week op de derde stek. Zo blijft het voorlopig ook nog wel lijkt het.
Lees meer over: Netflix, top 3, Emily in Paris, The Witcher, Undercover

Populair nieuws