search
'Bridgerton' kan dit personage terugbrengen op Netflix
Series / Nieuws

'Bridgerton' kan dit personage terugbrengen op Netflix

Bridgerton keert eind volgend jaar terug op Netflix en brengt grote verrassingen met zich mee.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Lord Featherington zou terug kunnen keren in het tweede seizoen van Bridgerton. Dat vertelt acteur Ben Miller tijdens een nieuw interview.

Bridgerton volgt de broers en zussen van de familie uit de titel, evenals de disfunctionele Featheringtons, terwijl ze het high society drama en romances proberen te overleven in de regency era. De serie was een gigantische hit voor Netflix, maar krijgt een flink vernieuwde cast.

Bridgerton-terugkeer
Miller vertelde tijdens een interview met RadioTimes dat het goed mogelijk is dat zijn Lord Featherington, het hoofd van de familie, een berucht gokker en alcoholist, terugkeert voor het tweede seizoen.

Het personage lijkt in het eerste seizoen van Bridgerton om het leven te komen als gevolg van zijn gokverslaving. Maar Miller laat weten dat zijn personage niet per se om het leven is gekomen.

De deur staat daarmee open voor een terugkeer van Lord Featherington in het tweede seizoen. Of eentje die daarop volgt, want Bridgerton is voor ten minste vier seizoenen vernieuwd door Netflix.

Het tweede seizoen volgt Anthony, Viscount Bridgerton, in zijn relatie met Kate Sharma. Bridgerton binge je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen