search
Prime Video voegde deze series nieuw toe afgelopen week
Series / Featured

Prime Video voegde deze series nieuw toe afgelopen week

Check hier het complete lijstje met de nieuwe series op Prime Video.

Elke week zetten we op zondag op een rij wat zoal nieuw is toegevoegd aan het aanbod van Prime Video. Deze week zetten we weer de series met nieuwe afleveringen eerst op een rij, gevolgd door de series met complete nieuwe seizoenen.

The Wheel of Time (S01E08): Seizoensfinale. Al twintig jaar droomt Moiraine over dit moment en heeft ze daar naartoe gewerkt. Maar ze kan de Herrezen Draak er niet van weerhouden om het aantrekkelijke van het Duister te zien.

The Expanse (S06E03): Avasarala, met de gecombineerde vloot van Aarde en Mars, brengt de oorlog naar Marco. De relatie van Filip en Marco wordt op de proef gesteld. De oorlog wordt steeds gevaarlijker en bovendien persoonlijk voor Holden en Naomi als de Rocinante plots gedwongen wordt tot een gevecht.

Vita da Carlo (seizoen 1): Voor het eerst speelt Carlo Verdone zichzelf in een serie over zijn privéleven en complexe relatie met een liefhebbende, jaloerse en onderdrukkende moeder: Rome.

Everybody Loves Natti (Seizoen 1): Voor het eerst in haar carrière deelt de Dominicaanse reggaeton-superster Natti Natasha de intieme details van haar privéleven, inclusief haar relatie met haar manager, Raphy Pina. Samen loodsen ze ons door haar nieuwe album, het leven in Miami met hun samengestelde gezin, haar dromen van wereldwijde erkenning en als grote verrassing een baby op komst.

Aanbevolen artikelen