Nieuw op Netflix: De spannende horrorserie 'The Silent Sea'

Nieuw op Netflix: Horrorserie 'The Silent Sea'

Met deze nieuwe Zuid-Koreaanse horrorserie hoopt Netflix het succes van 'Squid Game' te kunnen evenaren...

Geoffrey Ketels, 26 december 2021 om 19:25

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix hoopt het gigantische succes van de serie Squid Game te kunnen evenaren met de komst van de horrorserie The Silent Sea. Of dat ook daadwerkelijk zal lukken is uiteraard nog maar de vraag.
The Silent Sea neemt ons mee naar het jaar 2075. We maken kennis met een periode waarin de Aarde ten onder is gegaan aan de uitputting van haar grondstoffen door de mens. Er wordt een elite team samengesteld dat een speciale missie krijgt. Zij worden naar een verlaten onderzoeksbasis op de maan gestuurd.

Wat volgt is een spannende avontuur boordevol mysterieuze gebeurtenissen. Het team gaat bovendien op zoek naar mogelijkheden om de Aarde alsnog te redden.

Kortfilm
De serie is gebaseerd op een gelijknamige kortfilm. Acteur Jung Woo-sung had meteen bij de lancering van die kortfilm laten optekenen dat hij bijzonder onder de indruk was van de verhaallijn. Hij verleende dan ook met alle plezier zijn medewerking aan de reeks.

De trailer die je hieronder aantreft geeft je alvast een voorsmaakje van wat je van deze reeks precies mag verwachten. Wil je graag meteen aan de slag met de volledige reeks? Ook dat is mogelijk! The Silent Sea is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix.


Lees meer over: The Silent Sea, serie, series, Netflix

Populair nieuws