De aankomende 'Doctor Who'-special vertelt dit verhaal

De Doctor Who-special vertelt dit verhaal

Doctor Who komt met een speciale nieuwjaarsspecial en die belooft tof te worden.

Jim Pedd, 27 december 2021 om 11:59

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Doctor Who-showrunner Chris Chibnall onthulde tijdens een nieuw interview dat de aankomende New Year's Day special het verhaal van Flux zal voortzetten.
De coronapandemie dwong de BBC om het format van het dertiende seizoen van Doctor Who te veranderen. Het resultaat was een veel korter zes afleveringen tellend seizoen dat een overkoepelend verhaal vertelde. Doctor Who: Flux volgt de Thirteenth Doctor en haar reisgenoten Yasmin Khan en Dan Lewis. Zij proberen de universum-bedreigende anomalie de Flux te stoppen en leren over vijanden en geheimen uit het verleden van de Doctor.

Doctor Who seizoen 13
Gedurende zes afleveringen nam Flux de Doctor mee op een queeste om het mysterie van het Timeless Child op te lossen. Een mysterie dat samenviel met een grootse gebeurtenis.

Het dertiende seizoen werd afgerond eerder deze maand en showrunner Chris Chibnall vertelt nu dat het verhaal voortgezet wordt met Eve of the Daleks. Hij pikt de draad direct daarna op/

"De Doctor landt de TARDIS op een plek die ze niet verwacht had, om de schade van Flux ongedaan te maken. Ze moet het continu tegen Daleks opnemen in een tijdlus en de levens van de twee mensen die daar op nieuwjaarsavond zijn redden. Dit zijn executie Daleks, die iets andere wapens hebben een duidelijk doel hebben. Zij proberen de wereld niet te verwoesten, maar de Doctor te vernietigen als wraak voor wat hen aangedaan is in de vorige reeks."

Doctor Who zie je op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Doctor Who, Jodie Whittaker, Chris Chibnall, BBC

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws