Deze Prime Video-serie wordt te groot voor televisie

Deze Prime Video-serie is te groot voor televisie

Priyanka Chopra vertelt over de Prime Video-serie Citadel die echt heel groots wordt.

Jim Pedd, 27 december 2021 13:25

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Sinds ze het Marvel Cinematic Universe (vermoedelijk tijdelijk) verlaten hebben met de film Avengers: Endgame, zijn Joe en Anthony Russo twee behoorlijk drukke filmmakers geworden in Hollywood.

De twee ontwikkelen het Extraction-universum voor Netflix, de spionagethriller The Gray Man, actiekomedie Saigon Bodyguards met Chris Pratt en de live-action Hercules-remake van Disney. En dan komt er ook nog een spionagedrama van Amazon aan: Citadel.

Citadel-serie
In Citadel is de hoofdrol weggelegd voor Richard Madden als Mason Kane. Het is een "groots en baanbrekend wereldwijd event dat een moederserie en een aantal in lokale taal gesproken series omvat". Er zijn dus ook meerdere spin-offs in de maak.

Actrice Priyanka Chopra vertelde recent tijdens een interview met Collider: "Er is denk ik niets op televisie dat lijkt op Citadel. Het is een extreem grootschalige en verfijnde actieserie met stunts, maar ook drama en echt wel hart en ziel. Dus er is denk ik niets dat hierop lijkt op televisie. "

De opnames duurden volgens haar "meer dan een jaar. Het was fysiek ook echt heel, heel intens voor mijn personage en ik weet zeker dat dit ook opgaat voor een aantal andere castleden. Maar ik kijk ernaar uit dit te mogen delen met de wereld."


Bron: Collider

Lees meer over: Priyanka Chopra, Citadel, Amazon, Prime Video

Populair nieuws